Emails

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Vanaf het begin dat ik hier een account heb krijg ik om de haverklap emails van hondenpage. Van topics waar ik in gereageerd had waar andere ook gereageerd hebben. Opzich niet erg, gewoon even afmelden en dan krijg ik ze niet meer. Helaas.. ik krijg zo'n 20-30 emails per dag dat er weer ergens gereageerd is en ik blijf me maar afmelden middels de emails. Is er iets zodat ik ze dus niet meer binnen krijg of gaat er ergens gewoon wat fout?

honden page profiel May May

honden foto van May

dat heb ik ook ja...

honden page profiel TeckelventjeTeckelventje

als je zee hebt afgemeld en toch blijven komen even de moderators melden. Hein.

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

Als je afmeld bij de mail zelf meld je je alleen af voor dat topic volgens mij. Je moet op de site naar je eigen pagina gaan en naar 'mijn forum'. Onderaan staat een knopje met je abonnementen en notificaties etc. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ik krijg nooit wat, je kan het instellen dat je geen enkele mail ontvangt...bij...mijn forum.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Mijn forum instellingen , mijn layout kiezen , mijn editor kiezen , volgorde van reacties , Notificatie standaard email , notificatie quote notificatie , mijn abonnementen....aanklikken en de weg wijst zich vanzelf, kijk bij....mijn forum.

Volgende forumvraag: Tuig
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^