Mijn lieve hond Charlie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel EvaEva

honden foto van Eva

Hallo allemaal,

Ik heb me al eerder aangemeld op dit forum, maar toen had ik nog geen hond. Afgelopen week hebben we onze hond Charlie opgehaald, een pomeriaan. Hij is net één jaar oud en hartstikke lief. Zijn oude baasjes konden helaas niet meer voor hem zorgen en wij namen het maar al te graag van ze over. Het is een enorme schat en hij luistert fantastisch!

Helaas moet hij weer opnieuw leren om in de bench te gaan. Bij zijn oude baasjes ging dat zonder moeite, maar bij ons wilt het maar niet lukken. Het is ook wel wennen.. 

Ik heb echt mijn allerbeste maatje gevonden! Ik zal veel meelezen op het forum!

honden page profiel KeesKees 2 doggies

honden foto van Kees

Moet hij perse meteen al in de bench? Ik zou m eerst rustig aan zijn nieuwe mensen en omgeving laten wennen.

 

Veel geluk met je keesje!

honden page profiel EvaEva

honden foto van Eva

Nee, hoeft niet per se. Maar voor 's nachts vind ik het uiteindelijk wel handig. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik dat altijd wel gewend ben. De honden van mijn ouders zaten ook in de bench. En Charlie is het ook aangeleerd door de vorige baasjes. 

De bench staat voor nu bij ons op de slaapkamer en hij slaapt daar moeiteloos in gelukkig. Ik zie daar voorlopig ook geen kwaad in. 
Ik vind het alleen lastig om mijn hond alleen te laten als ik overdag even weg wil. Dan zit ie in de bench wel lekker veilig en voor mijn gevoel wel vertrouwd.

Maar als er ook andere mogelijkheden zijn of tips of wat dan ook, dan hoor ik dat maar al te graag!

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Wat fijn !  Heel veel plezier samen.

Jullie en Charlie gefeliciteerd

 

Charlie ziet er superleuk uit !

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Nee, hoeft niet per se. Maar voor 's nachts vind ik het uiteindelijk wel handig. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik dat altijd wel gewend ben. De honden van mijn ouders zaten ook in de bench. En Charlie is het ook aangeleerd door de vorige baasjes. 
De bench staat voor nu bij ons op de slaapkamer en hij slaapt daar moeiteloos in gelukkig. Ik zie daar voorlopig ook geen kwaad in. Ik vind het alleen lastig om mijn hond alleen te laten als ik overdag even weg wil. Dan zit ie in de bench wel lekker veilig en voor mijn gevoel wel vertrouwd.
Maar als er ook andere mogelijkheden zijn of tips of wat dan ook, dan hoor ik dat maar al te graag! "

 Ik behandel een herplaatser net als een pup. Dus nog niet alleen laten de eerste tijd, wat vaker naar buiten om te plassen en t alleen zijn opnieuw opbouwen als hij gewend is aan alles.

 

Dat duurt even maar dan heb je de minste kans op problemen.

 

Super dat hij snachts bij jullie slaapt!

honden page profiel nadine nadine

honden foto van nadine

Zeer mooi veel succes ermee 

honden page profiel YaraYaragoedgekeurde fokker

honden foto van Yara

"  Ik behandel een herplaatser net als een pup. Dus nog niet alleen laten de eerste tijd, wat vaker naar buiten om te plassen en t alleen zijn opnieuw opbouwen als hij gewend is aan alles.
 
Dat duurt even maar dan heb je de minste kans op problemen.
 
Super dat hij snachts bij jullie slaapt! "

 Ik sluit me hier bij aan. 

Geef hem uitgebreid de tijd om lekker te wennen aan de nieuwe omgeving. 

Ik zou hem dus ook nog niet alleen laten. En als hij daar wel aan toe is heel rustig opbouwen. 

En de bench gewoon lekker met het deurtje open laten, dan heeft hij keuzes.

 

Veel plezier met Charlie 

honden page profiel EvaEva

honden foto van Eva

Bedankt voor de reacties!

Ik laat hem nu nog niet alleen en de bench staat overdag beneden. Dan raakt hij er weer meer bekend mee. In de avond gaat de bench naar boven en slaapt hij bij ons op de kamer.

De eerste twee nachten sliep hij wel beneden en toen hebben we hem ook niet gehoord, dus we dachten toen ook dat het wel goed zat, maar dat is dus toch niet zo. Dan maar alles wennen en opbouwen. Zijn vorige baasjes gingen om 5 uur 's ochtends met hem wandelen, dat wist hij nog wel heel goed. De eerste twee nachten heeft hij rond die tijd laten weten dat hij eruit moest. Vandaag werd hij om 8:00 pas wakker! Dat is toch wel iets prettiger moet ik eerlijk toegeven ;)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Charlie komt bij jou heel goed terecht....let wel een beetje op de warmte nu met een bench, gauw warm met dit weer , ze willen zich graag verplaatsen....

honden page profiel KeesKees 2 doggies

honden foto van Kees

Ja dat is een leukere tijd! Sinds ik gelijkvloers woon blijven de honden liggen tot ik er uit ga. In mijn vorige huis begon Paddy rond 6.00 te blaffen.

 

Keeshondjes zijn t liefst dicht bij hun baasje.

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow 3 doggies

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Wat leuk, een Keeshondje. Veel plezier met hem :) 

honden page profiel Shiva Shiva 3 doggies

honden foto van Shiva

Veel plezier met je nieuwe vriendje.

honden page profiel EvaEva

honden foto van Eva

" Charlie komt bij jou heel goed terecht....let wel een beetje op de warmte nu met een bench, gauw warm met dit weer , ze willen zich graag verplaatsen.... "

 Dankjewel! De bench staat 's avonds op onze slaapkamer, ook het meest handige want daar is het lekker koel. We houden er volop rekening mee!

honden page profiel EvaEva

honden foto van Eva

" Ja dat is een leukere tijd! Sinds ik gelijkvloers woon blijven de honden liggen tot ik er uit ga. In mijn vorige huis begon Paddy rond 6.00 te blaffen.
 
Keeshondjes zijn t liefst dicht bij hun baasje. "

 Ja ik vind het wel een stuk beter nu hoor. Ik vind het echt niet erg om af en toe lekker vroeg op te staan, maar 5 uur 's ochtends vond ik net een beetje te. Nu wordt hij wakker als ik ook opsta en dat is tussen 7 en 8, vind ik ook net wat fijner.

Charlie blijft heel erg in de buurt van ons. Hij loopt overal mee naartoe. Ook als je even wat wilt pakken dan loopt hij mee. Als je even naar de wc gaat, dan blijft hij voor de deur wachten tot je weer terugkomt hahaha. Wel erg leuk, want hij is dan ook weer helemaal enthousiast als je er weer bent na twee minuten. Word je zelf ook lekker vrolijk van :) 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

"  Ja ik vind het wel een stuk beter nu hoor. Ik vind het echt niet erg om af en toe lekker vroeg op te staan, maar 5 uur 's ochtends vond ik net een beetje te. Nu wordt hij wakker als ik ook opsta en dat is tussen 7 en 8, vind ik ook net wat fijner.
Charlie blijft heel erg in de buurt van ons. Hij loopt overal mee naartoe. Ook als je even wat wilt pakken dan loopt hij mee. Als je even naar de wc gaat, dan blijft hij voor de deur wachten tot je weer terugkomt hahaha. Wel erg leuk, want hij is dan ook weer helemaal enthousiast als je er weer bent na twee minuten. Word je zelf ook lekker vrolijk van :-)  "

 Haha, Paddy is nu 2.5 en doet dat nog steeds. Zelf ook graag met zijn kop in de koelkast.  Herplaatsers doen dat in het begin altijd hoor, maar keesjes blijven t doen. 

honden page profiel May May

honden foto van May

mooie hond

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

Wat een mooi hondje, veel geluk samen.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Ja echt een mooi schatje zeg, is blijkbaar door de vorige baasjes goed verzorgd en opgeleid.

Ik sluit me aan bij de  hierboven gegeven commentaren, geef hem rustig de tijd en dwing niks. Het is normaal dat hij nu in  nieuwe thuis die nieuwe lieve mensen liefst zo dicht bij hem wilt houden...dus niet meer alleen in bench wilt .

 

misschien kan hij later gewoon alleen los blijven ? Kan je niet al eens proberen in keuken als jullie weg mpeten ? Ik denk niet dat het een probleem van onzindelijkheid is ? 

Je hebt eerder angst om vernielen ? 

Maar als je niks uittest zal hij steeds in de bench moeten en dat vind ik dan misschien weer totaal overbodig ? 

 

mooi dat jullie hem overnamen 

Volgende forumvraag: Verkoeling zoeken.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^