Wandelen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Cliff & QyraCliff & Qyra

Hallo,

Ik heb afgelopen weekend een Mechelse Herder aangeschaft van 10 weken oud. Ik amuzeer mij rot met haar !! Maar ik denk als we gaan wandelen dat ik dit veel te lang doe. Soms wel een dik halfuurtje aan het wandelen. Vandaag wou ik met haar ook gaan wandelen en na 100 meter is het gedaan. Ze zet haar neer en gedaan met wandelen. Dus heb ik haar maar gedragen tot thuis. Eens thuis schiet ze weer in volle actie. Vanaf nu ga ik men wandelingen inkorten naar 10 min. Nu is mijn vraag ze zal er toch niets aan overhouden na de Te lange wandelingen ?

groeten

Cliff & Qyra ????

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Niet meer doen, doe veel minder met de pup, wandelen mag best zo,n tien minuutjes van huis tot weer thuis....de gewrichten van je pup is nog kraakbeen en kwetsbaar....en tuurlijk mag je met je pup met sit mooie weer buiten zijn maar geef meer rust dan...lekker ergens gaan zitten hou je je pup bij je...en laat je pup nog niet onbeperkt spelen met anderen honden...voorzichtig dus. 

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Nee hoor van die paar keer langer wandelen zal je pup heus niets krijgen. Misschien is het allemaal wat te veel en wordt je pup daardoor druk thuis. Vergeet hem niet voldoende rust te geven. Hersenwerk en spelletjes binnen zijn ook heel leuk en uitputtend voor een pup.

Volgende forumvraag: Puppy bijt, blaft en gromt.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^