vetmedin

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ria bouwerria bouwer

honden foto van ria bouwer

Onze Decy krijgt i.v.m. vergroot hartje,vocht achter longen vetmedin voorgeschreven en furosoral ze is 11 jaar, ik heb er alles voor over maar de tijdstippen vind ik moeilijk, nu hoeven wij gelukkig niet meer te werken, anders zou ik niet weten hoe op te lossen want een uur nadat ze de pillen gekregen heeft moet ze eten, dat lukt niet want om 5.30 geef ik haar de pillen met een kwart stukje brood met vleeswaar,anders gaan de pillen er niet in, om 6.30 wil ze echt niet eten,overdag staan gewoon de brokjes klaar, s avonds gaat het wel, om 17.30 pil en om 16.30 eten maar mijn vraag is , of dit nu echt nodig is om haar een uur na pil te laten eten, heb verschillende mensen hierover gesproken en dezen geven aan gewoon de eerste pil als ze wakker is en dan s avonds nog een keer,en niet meer eten, en normaal laten eten overdag, maar D.A. zegt dit is het voorschrift en zo moet het,maar ik denk dat je toch wel met de omstandigheden rekening moet houden. hoop dat iemand hier ook ervaring mee heeft, groetjes ria.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

In de bijsluiters staat niks over eten na een uur. Heeft je hondje ook diabetes toevallig? En anders gewoon nog even precies navragen.

 

Verder denk ik altijd, als t niet kan zo als t moet moet t maar zoals t kan. Ze moet de medicijnen gewoon hebben, dus..

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

Zou dat eten niet te maken hebben met bijwerkingen zoals misselijkheid? Als ze de pil opnemen en tegelijk wat eten wordt de pil langzamer opgenomen en zullen ze minder snel misselijk worden. Ik moest hier altijd medicatie vlak voor of na het eten geven, om die reden. Ik denk dus dat het te maken heeft met hoe snel de pil wordt opgenomen.

Nogmaals, niet zeker of dat bij jou ook t geval is he.

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker

honden foto van Heleen

Ik heb hier een jack russelltje die vanaf dat ze dertien was vetmedin krijgt ,en furosoral  ,daarnaast nog enagard ,Ze krijgt deze medicijnen gewoon smorgens en savonds in een stukje vlees door haar eten ,

Gaat al twee jaar goed ,dus een uur erna eten is echt niet nodig ,Wel als ze tweemaal daags krijgen moet er 10 a 12 uur tussen zitten maar dat heeft meer met de vochtafdrijver te maken .

Ik hoop dat Decy er net zo goed op reageert als mijn Kira ,

Succes .

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

Kan je niet gewoon een paar snoepjes geven? Dat is ook eten..

Anoniem (Gast)

Bedankt voor de reacties, heb ik zeker wat aan, ze heeft geen diabetes gelukkig, ben nu van plan om haar gewoon de pillen te geven als ze wakker wordt, dat varieert bij haar nogal eens ,vanmorgen om 5.30 moest ik haar wakker maken, had toen totaal geen zin om iets te eten natuurlijk, maar dan gaan we nog even liggen, heeft ze dus geen zin meer in, op deze manier krijgen wij beiden geen rust en wordt ze alleen maar onrustiger van, we gaan gewoon voor als ze wakker wordt en s'avonds als we naar bed gaan met een stukje vleeswaar of gekookte lever, denk dat dat het beste is. bedankt allemaal, vroeger kon je doggies geven maar dat staat nergens meer, maar iedereen bedankt 3 doggies.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Bedankt voor de reacties, heb ik zeker wat aan, ze heeft geen diabetes gelukkig, ben nu van plan om haar gewoon de pillen te geven als ze wakker wordt, dat varieert bij haar nogal eens ,vanmorgen om 5.30 moest ik haar wakker maken, had toen totaal geen zin om iets te eten natuurlijk, maar dan gaan we nog even liggen, heeft ze dus geen zin meer in, op deze manier krijgen wij beiden geen rust en wordt ze alleen maar onrustiger van, we gaan gewoon voor als ze wakker wordt en s'avonds als we naar bed gaan met een stukje vleeswaar of gekookte lever, denk dat dat het beste is. bedankt allemaal, vroeger kon je doggies geven maar dat staat nergens meer, maar iedereen bedankt 3 doggies. "

 Doggies kun je nog steeds uitdelen, maar dan moet je ingelogd zijn.

 

Lijkt me een stuk relaxter als je t zo doet!

Volgende forumvraag: Allergie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^