Dog rocks

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel IvanIvan

Mijn hond had gele plekken in het gazon gemaakt door te plassen, nu hebben we dat vervangen door nieuwe stukken gras en ik laat haar nu ergens plassen in de tuin waar geen gras is. maar ja als ze alleen in de tuin is en ik niet thuis ben plast ze waar ze wilt natuurlijk, en ik heb juist iets gelezen dat 'dog rocks' noemt het zijn stenen die je in de drinkbak moet leggen en die stenen pakken de nitraten uit het water waardoor er geen gele plekken meer zijn als ze op het gras plast, heeft iemand hier ervaring mee? en aangezien het gewoon stenen zijn en dus niks chemisch kan dit geen kwaad voor mijn hond denk ik? 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Leren dat ze alleen daar plast waar het mag....dat kost tijd en energie voor je, trek er twee weken voor uit.....en laat ze de eerste twee weken niet alleen in de tuin, de ochtend en avondplas op de plek waar het mag, de rest tijdens de wandelingen buiten de tuin.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ik zou echt niets in de drinkensbak doen, niets dan alleen water.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ik las het.....toch zou ik er niet aan beginnen....Voorkom Urine Vlekken in het Gazon met Dog Rocks Dog Rocks zijn stukjes vulkanisch gesteente bestaand uit 100% natuurlijke mineralen. Deze stenen leg je in de waterbak van je hond. Bij juist gebruik zorgt de filterende en zuiverende werking van de stenen ervoor dat lelijke plekken in het gazon verdwijen. De plekken in het gras ontstaan door een overmaat aan nitraten in urine, deze worden op natuurlijke wijze uit de urine gefilterd door de Dog Rocks. Iedere 2 maanden de stenen vervangen zorgt voor een blijven mooi resultaat. 1 pakje gaat dus 2 maanden mee. Dog Rocks zijn getest in het laboratorium en hebben geen invloed op de zuurgraad (ph-waarde) van het drinkwater, de smaak of de urine en zijn veilig voor alle andere huisdieren binnen het gezin. 

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

Ik heb er geen ervaring mee, maar volgens mij kan het geen kwaad. Ik heb hier alleen juist de keuze voor kunstgras genomen vanwege t plassen.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

ik keek even op Amazon, de een is er enthousiast over de ander weer niet.

Iemand beweert de stenen te hebben laten onderzoeken bij "een" universiteit

 

Ich habe die Steine am Mineralogischen Institut einer Uni untersuchen lassen!
Ergebnis:
Ganz gewöhnliche Silikate, die man an vielen Stellen auch in Deutschland so vorfindet.
Keine außergewöhnlichen Inhalte.
Der Staub, ist Lehm, der sich bei der Umwandlung der Silikate bildet.
Ich spare mir diese Steine und nehme wieder die alte Methode - Wasser drauf !

 

Je zou dus ook stenen zelf kunnen zoeken en die in het water leggen begrijp ik.

Wij hebben zelf trouwens een waterfilter met mineraalstenen, Jenna drinkt dat water ook, wie weet helpt dat ook, het gras is in elk geval niet geel, kwaad kan het denk ik niet.

Volgende forumvraag: Hoe leren om 'hier' te komen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^