Hond laten inslapen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Stephanie (Gast)

wij hebben onze cleo, net geen 5 geworden, na nierfalen moeten laten inslapen. We hebben haar langer dan voorspeld bij ons kunnen houden omdat zij zo een wilskracht had om bij ons te blijven en wij er alles aan hebben gedaan om haar te kunnen houden. Maar dan komt het moment dat ze lijden ... en moet je ze laten inslapen. Ik weet dat het moest maar toch voel ik me schuldig en doet het zo verschrikkelijk pijn.

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

Heel veel sterkte in deze moeilijke periode. Je hebt vast gedaan wat het beste voor Cleo was..

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" wij hebben onze cleo, net geen 5 geworden, na nierfalen moeten laten inslapen. We hebben haar langer dan voorspeld bij ons kunnen houden omdat zij zo een wilskracht had om bij ons te blijven en wij er alles aan hebben gedaan om haar te kunnen houden. Maar dan komt het moment dat ze lijden ... en moet je ze laten inslapen. Ik weet dat het moest maar toch voel ik me schuldig en doet het zo verschrikkelijk pijn. "

 Je niet schuldig voelen , daar kan niemand wat aan doen, je hebt je hond verder lijden bespaart, het is moeilijk om dit te verwerken, juist omdat ze zo jong is geweest....   hier het zelfde meegemaakt, zo jong en niets kunnen doen.....     voor jou zo verdrietig, en zoveel gemis...sterkte.

honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus

honden foto van Odette * Bacchus

sterkte.

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Je heb het enige gedaan wat je nog voor je hond kon doen maar ik weet het is moeilijk. Sterkte.

honden page profiel nadine nadine

honden foto van nadine

Héél véél sterkte 

honden page profiel rianne rianne

honden foto van rianne

Veel sterkte met het overlijden van je geliefde hondje

Volgende forumvraag: Triestige hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^