Ecostyle.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JoyaJoya

honden foto van Joya

Even een kort en bondige vraag.
Heeft iemand ervaring met droogvoer Van Ecostyle en wel de Darm Balans?
Nash ledigt zich geobsedeerd tijdens de wnadelingen. Net zo vaak als hij een urinespoor achterlaat. Dus volgens mij is het echt wel obsessief want als we een dag thuisblijven gaat hij twee maal per dag een mooi vast drolletje leggen. En dat was het.
Maar zogauw we buiten komen begint het. Ik moet zeker niet vertellen dat het steeds plattere brij wordt en er op het laatste nog enkele druppels uitkomen.
Normaal eten ze 's ochtends brok van Acana, verschillende varianten en 's avonds KVV van allerlei merken en diersoorten.
Misschien mot hij minder vaak met die Ecostyle?

honden page profiel CareanaCareana

honden foto van Careana

Ik ken eigenlijk alleen maar de gewone brokken van Ecostyle... Van die brokken poepen ze wel meer en ook minder stevig dan wanneer ik vlees geef. Misschien juist eens geen brokken meer doen? Door alleen vlees te geven, heb je minder ontlasting waardoor het ook steviger wordt...

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^