Fagostop C

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Luna (Gast)

Goedenavond. Ik vroeg me af of hier baasjes zijn die ervaring hebben met het middel Fagostop C? Mijn labrador van drie jaar is ongeveer een jaar geleden begonnen met het eten van poep van andere honden (tot braken en diarree aan toe). Na trainen met de clicker, muilkorf, eierkoeken, veendrenkstof, begin ik ondertussen een beetje wanhopig te worden óf, en zo ja hoe, ik dit ooit nog kan oplossen.Ben benieuwd naar jullie ervaringen! Dank!

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Waarom lukte het dan niet met de middelen die je tot nu toe hebt gebruikt?

Het is zelfbelonend gedrag natuurlijk, en daarom moeilijk af te leren.

 

Soms is poep eten ook een tekort aan bepaalde  voedingsstoffen.

Tenminste, dat hoor je wel dat dit een reden kan zijn.

Misschien kun je zijn voeding nog eens nagaan, of hij de juiste voeding krijgt?

 

Luna (Gast)

Dank voor je reactie Sylvia! Ik ben een tijdje geleden de hoeveelheid voer gaan minderen omdat ze echt te zwaar werd. Toen is het begonnen (ik denk uit een hongergevoel, hiervoor deed ze het namelijk nooit). Nu krijgt ze Darf KVV, en gewoon een normale hoeveelheid. Ik denk dat ze het nu niet meer doet vanwege een hongergevoel, maar ik ben bang dat ze nu gewoon weet hoe 'lekker' het is en ze er daarom mee doorgaat. Trainen met de clicker heeft wel iets geholpen, ik kan haar nu wel aan de riem uitlaten zonder dat ze alleen maar naar poep op zoek is. Loslopen is echt onmogelijk, dan eet ze het hele bos leeg. Als ze losloopt moet ze daarom nu de muilkorf om. 

Volgende forumvraag: 's nachts plassen op kussen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^