Hondenbeurs

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DewyDewy

honden foto van Dewy

Weet er iemand of er een beurs voor honden is? Met bijv. lezingen, workshops en kraampjes waar je leuke dingetjes kan kopen etc. 

honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

Sowieso is dit op een hoop grote FCI hondenshows wel het geval. De Martinidogshow die vorige week was of de Ijsselshow in oktober in Zwolle zijn daar enkele goede voorbeelden van. Vaak zijn daar demo's en soms ook workshops om aan mee te doen, veel winkels en andere leuke dingen om te bekijken. Verder heb je ook tijdens de Winner Amsterdam, die altijd rond november/december plaats vindt zulk soort activiteiten erbij. Dit heef dan officieel Hond-Event maar zit gewoon bij de Winnershow inbegrepen. En dan is er natuurlijk nog het grote Animal Event dat in april plaats vindt bij Beekse Bergen waar voor alle dieren wat te doen is, maar ook zeker veel op het gebied van honden.
Daarnaast zijn er ook nog kleinschaligere evenementen met soortgelijke dingen. Zo organiseren rasverenigingen vaak dagen waarbij lezingen/workshops gegeven worden, een aantal winkeltjes staan en meer over een specifiek ras geleerd kan worden (hier daar een voorbeeld van). Soms wordt dit ook georganiseerd door liefhebbers van een ras, denk aan speciale Chihuahua-dagen of het Naked Animal Event in mei. Hetzelfde geldt voor sommige hondenscholen die dit ook wel eens doen. En ikzelf ben bijvoorbeeld 2jr terug bij het evenement de Huisdierdagen geweest, welke dit jaar in juni zullen plaatsvinden. Ook gericht op allerlei dieren maar voornamelijk honden, met leuke workshops en winkeltjes voor ieder wat wils.
Kortom er is een hoop leuks op dat gebied, al lopen de soort activiteiten wel uiteen en is het dus wel de vraag of alles even goed bij je past. Maar er zijn zeker opties op dat gebied door heel het land, dat absoluut.

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

TOP antwoord, Wichita!

Volgende forumvraag: smelt
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^