Mijn pupske is er niet meer - Hij is weer thuis

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RobRob

honden foto van Rob

Verschrikkelijk om op deze manier zo'n jonge hond te moeten verliezen. Heel veel sterkte toegewenst.

honden page profiel MaartMaart

honden foto van Maart

heel veel sterkte, wat een prachtige hond was het :'(

Doodle (Gast)

Heel veel sterkte, 

Wat een groot verlies natuurlijk ,voel je overal pijn dit soort dingen zijn zo erg dat je lichaam op overleef stand functioneerd.

Vind het ongeloofelijk knap dat je überhaupt kan zorgen voor je zelf ,en je andere hond dit verlies moet heel verlammend zijn .

 

honden page profiel Yasmine & Qayo Yasmine & Qayo

Veel sterkte!!!! 

Ik lees al een tijdje jou verhalen over jou super goldens, en ik kon zo genieten van jou foto's. Het is zo onwerkelijk dat jou lieve ronin zo jong het leven moest verlaten. Veel sterkte, ik denk aan jou.

honden page profiel --

honden foto van -

Eindelijk het crematorium aan de lijn gehad. Ronin was niet naar Utrecht zoals ze zeiden, maar hij is nu in Den Haag. Vandaar dat ik hem niet kon vinden. En ze zouden op mijn nummer bellen, maar belden uiteindelijk op Floris zijn nummer dus we hebben hun belletje helemaal gemist. Gelukkig is het goed gekomen en is hij nu veilig.

 

Maandag wordt zijn lieve lijfje gecremeerd. Ze brengen dan de as naar onze dierenarts. We gaan allebei een mooi sieraad laten maken, ik zit te denken aan een bedeltje met een plukje haar en zijn naam erin gegraveerd. Maar ik heb ook nog melktandjes en straks dus as, dus wie weet wordt het daar wel iets mee. Ik zou heel graag ook iets doen met de as, maar een urn lijkt me niks. En compleet uitstrooien ook. Een gedeelte gaan we wel doen, over het strand en in de modder ergens. Daar genoot hij zo van. 

 

De logeetjes zijn vanavond opgehaald, dat geeft enorme rust. Maar Aiko is nog zieliger dan eerst, nu helemaal onrustig met piepen aan toe. Gelukkig eet ze wel zelfgedroogde snoepjes!! En laat ik nou net een halve kilo snoepjes hebben gemaakt omdat ik met Ronin nog even flink wou trainen en we morgen een workshop zouden doen... Enfin ze komen nu goed van pas. Het is gewoon vlees dus ze mag er zoveel van als ze wil. 

 

De sauna gaat morgenochtend, want ik wou er ook een massage bij. Ik ben wel lekker in bad geweest, alleen ik ben flauw gevallen van de hitte dus uiteindelijk was dat ook niet zo'n succes. Al kan ik wel mijn nek weer bewegen nu. 

 

Ik ga nu lekker onder de wol, de rest van al jullie lieve berichtjes heb ik nog niet bekeken maar dat zal ik morgen doen. Even rust nu. Slaap lekker allemaal.

honden page profiel DaydreamerDaydreamer

honden foto van Daydreamer

Wat een rollercoster van emoties nu he.

zorg goed voor je zelf en geef Aiko een dikke knuffel!

honden page profiel Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en DjaideyDanielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey

honden foto van Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey

Deze kralen heb ik laten maken met het haar van mijn meiden, ze hebben nog veel meer andere sieraden, weet alleen niet zeker of er ook as in verwerkt kan worden.

honden page profiel DidyDidy

honden foto van Didy

Wat een verschrikking moet dit zijn voor jullie, een nachtmerrie waar je niet meer uit komt....

I life so precious,
released to heaven.
We left on earth,
we wonder why?
But some are sent,
among us briefly
Some have spirrits,
meant to fly.....

Heel veel sterkte!

honden page profiel Marjolein & MabelMarjolein & Mabel

honden foto van Marjolein & Mabel

Met ongeloof lees ik de berichten, wat een enorme klap... Zo jong en zo snel weg. Ontzettend veel sterkte toegewenst.

honden page profiel ElianeEliane

Vol ongeloof lees ik naar wat er gebeurd is.

Ik sluit me hier graag aan bij iedereen en wens je heel veel sterkte met dit verschrikkelijk verlies.

En hoop ik dat je elke dag een beetje meer kracht kan vinden in het omgaan met dit verdriet.

honden page profiel Esther en IvorEsther en Ivor

honden foto van Esther en Ivor

Vol verbazing en ongeloof lees ik dit.

Wat een schrik en verdriet.

Heel veel sterkte

honden page profiel May May

honden foto van May

heel veel sterkte
misschien kan je een kettinkje laten maken met een melktandje erin en/of een plukje haar?

honden page profiel --

honden foto van -

" Deze kralen heb ik laten maken met het haar van mijn meiden, ze hebben nog veel meer andere sieraden, weet alleen niet zeker of er ook as in verwerkt kan worden. "

Heel mooi! Heb je die toevallig bij Mariska de Leng vandaan? Ik heb naar kralen zitten kijken die er precies zo uit zagen. Waarschijnlijk gaat het zoiets worden inderdaad. Ik wil in ieder geval graag wat haar en zijn naam erin, maar een viltbolletje vind ik niet mooi dus dit kwam wel aardig in de buurt. Ik dacht ook alleen dat er geen as bij kon maar dat is niet heel erg.

honden page profiel --

honden foto van -

" Vol ongeloof lees ik naar wat er gebeurd is.
Ik sluit me hier graag aan bij iedereen en wens je heel veel sterkte met dit verschrikkelijk verlies.
En hoop ik dat je elke dag een beetje meer kracht kan vinden in het omgaan met dit verdriet. "

Wat een prachtig versje, dankjewel.

honden page profiel --

honden foto van -

" Wat een rollercoster van emoties nu he.
zorg goed voor je zelf en geef Aiko een dikke knuffel! "

Doorgegeven! Aiko is altijd blij met extra knuffels. En inderdaad een rollercoaster van emoties, niet normaal.

 

Gister liep ik even met Aiko, fietst er een debiel over de stoep en hij geeft me niet eens de tijd om Aiko naast me te halen, nee hij rijdt zo tegen haar kop aan!! En niet omkijken, geen sorry niks maar gewoon doorrijden. Nou het is goed dat mijn vriend mee was want ik had hem anders van zijn fiets getrokken... Ik heb in ieder geval een tirade eruit gegooid waar je U tegen zegt. Normaal zou ik ook boos zijn, maar dit was een beetje uitvergroot nu omdat er ineens een soort oerdrift in me naar boven kwam om wel mijn andere hondje te beschermen. Sommige momenten voel ik weer niks, dan kan ik het verhaal vertellen zonder een spier te vertrekken. Ik heb het immers nu al zo vaak verteld. En soms bedenk ik me iets kleins en dan lig ik weer als een hoopje op de grond.

honden foto van Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey

" Heel mooi! Heb je die toevallig bij Mariska de Leng vandaan? Ik heb naar kralen zitten kijken die er precies zo uit zagen. Waarschijnlijk gaat het zoiets worden inderdaad. Ik wil in ieder geval graag wat haar en zijn naam erin, maar een viltbolletje vind ik niet mooi dus dit kwam wel aardig in de buurt. Ik dacht ook alleen dat er geen as bij kon maar dat is niet heel erg. "

 Zijn inderdaad door Mariska de Leng gemaakt ( www.sieradenmethondenhaar.nl ).

 

Heb nog even nagekeken, maar kan inderdaad geen as in verwerkt worden, ze hebben wel losse hangertjes waar as in gedaan kan worden.

honden page profiel Ziva < 3Ziva < 3

honden foto van Ziva < 3

Wat erg! gecondoleerd met je verlies!

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" Dit bericht heeft mij erg geschokt... Heel knap hoe jij omgaat met deze hele situatie.
Je bent bij mij in de studio geweest in mei 2016. Kleine Ronin heeft toen echt mijn hart gestolen en het was leuk om te zien hoe hij in elk bericht van jou weer een kop groter was geworden. 
Als je er behoefte aan hebt, dan mag je van mij wel een foto uitkiezen die toentertijd is gemaakt... Dan druk ik die af op 20x30 cm en stuur ik hem naar je op. 
Veel sterkte toegewenst! "

 Wat super lief van je! 

honden page profiel RenateRenate

Niet te bevatten, zo'n mooie hond met een heel leven voor zich bij een fijn baasje. Hopelijk vind je een beetje troost bij je andere hond, maar ik kan mij voorstellen dat je geknakt bent . :'(

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

" Heel mooi! Heb je die toevallig bij Mariska de Leng vandaan? Ik heb naar kralen zitten kijken die er precies zo uit zagen. Waarschijnlijk gaat het zoiets worden inderdaad. Ik wil in ieder geval graag wat haar en zijn naam erin, maar een viltbolletje vind ik niet mooi dus dit kwam wel aardig in de buurt. Ik dacht ook alleen dat er geen as bij kon maar dat is niet heel erg. "

 Mijn vriend is goudsmid en werkt wel vaker met as, tandjes etc. Je kan iets helemaal naar wens laten maken. Mocht je interesse hebben stuur maar een pb'tje 

 

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

" Doorgegeven! Aiko is altijd blij met extra knuffels. En inderdaad een rollercoaster van emoties, niet normaal.
 
Gister liep ik even met Aiko, fietst er een debiel over de stoep en hij geeft me niet eens de tijd om Aiko naast me te halen, nee hij rijdt zo tegen haar kop aan!! En niet omkijken, geen sorry niks maar gewoon doorrijden. Nou het is goed dat mijn vriend mee was want ik had hem anders van zijn fiets getrokken... Ik heb in ieder geval een tirade eruit gegooid waar je U tegen zegt. Normaal zou ik ook boos zijn, maar dit was een beetje uitvergroot nu omdat er ineens een soort oerdrift in me naar boven kwam om wel mijn andere hondje te beschermen. Sommige momenten voel ik weer niks, dan kan ik het verhaal vertellen zonder een spier te vertrekken. Ik heb het immers nu al zo vaak verteld. En soms bedenk ik me iets kleins en dan lig ik weer als een hoopje op de grond. "

 Begrijpelijk, die rollercoaster van emoties! 

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

"Sorry hoe meer ik er over nadenk en hoe meer ik er over lees hoe aannemelijker ik het vind dat dit het was en niet drugs. "

 Zeker aangezien we na een vorstperiode zitten.

honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg

honden foto van sneeuwwitje en de dwerg

Veel sterkte...zo ongelooflijk verdrietig wat jullie is overkomen.zit hier zelf met tranen in mijn ogen omdat ik me dit zo kan voorstellen hoeveel pijn dat het doet...

honden foto van Baasje van Bren† R.I.P      & Lizzy

Vreselijk, je moet er niet aan denken dat zoiets gebeurd. Wat erg en zo jong nog! Heel veel sterkte voor nu en de komende tijd.

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo

honden foto van Ingrid en Thibo

Heel veel sterkte.

honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny

honden foto van Liesbeth/Skinny

jeetje,wat erg om te lezen,heeeeel veel sterkte

honden page profiel --

honden foto van -

Ja nu heeft ze thuis geen maatje meer om mee te spelen, dus komt ze echt 10 keer per uur met haar speeltjes bij ons... 

 

Vandaag even lekker naar het bos geweest, ze was hiervoor wel stabiel naar andere honden maar had meestal niet zo'n behoefte aan contact. Nu werd er bij elke hond uitgedaagd om te spelen en was ze best wild, naja ik heb haar maar even laten gaan ze was wel beleefd verder. Weer alles riep tranen op, de varkentjes, bij elk plekje in het bos kwamen herinneringen naar boven. Aiko heeft een softijsje van geitenmelk gekregen. Een gevoelloos mens vroeg "of dat nou in huis sliep of buiten, want het nam wel heel veel ruimte in zeker?". Lekkere steek in mijn hart. Maar goed Aiko was even uitgewaaid en gedaan dus dat was fijn. Nu thuis heeft ze lekker tegen me aan geslapen en wel wat van haar eigen eten op. 

 

Maar... Het is zo kaal in huis! Met ons clowntje was er leven in de brouwerij, omdat twee honden natuurlijk veel interactie hebben en ook gewoon door zijn karakter. 

honden page profiel --

honden foto van -

"  Mijn vriend is goudsmid en werkt wel vaker met as, tandjes etc. Je kan iets helemaal naar wens laten maken. Mocht je interesse hebben stuur maar een pb'tje 
  "

Dankjewel voor je aanbod! Ik neem het mee met mijn opties goed?

honden page profiel --

honden foto van -

" Niet te bevatten, zo'n mooie hond met een heel leven voor zich bij een fijn baasje. Hopelijk vind je een beetje troost bij je andere hond, maar ik kan mij voorstellen dat je geknakt bent . :'( "

Jawel hoor, ik ben heel blij dat ik haar nog heb en ze geeft afleiding doordat ik veel met haar op pad ga. Tegelijkertijd is dat ook weer heel confronterend natuurlijk. Ik moet door voor haar. Ik denk ook dat ik anders weken de deur niet uit was gekomen...  

Maar het is gewoon niet hetzelfde, zo zonder hem... 

honden page profiel Brigitte, Zebee & ZabaaBrigitte, Zebee & Zabaa

honden foto van Brigitte, Zebee & Zabaa

Ik heb het verlies van een van mijn schatten ooit omschreven als :

 

Het is net of je je eigen schaduw kwijt bent.

pagina 7 van 10 12 3 4 5 6 78 9 10
Volgende forumvraag: Ik mis je
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^