Puppy naar puber: Java 9 maanden Loops

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

Een nieuwe foto uploaden lukt raar genoeg niet..

Java is vandaag loops geworden. Zul je net zien, de dag dat ze weer een keer bij ons op bed mocht slapen 

Ze druppelt aardig wat onder, maar een broekje vind ik zo sneu. Dus dat wordt lekker dweilen.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Met een broekje aan kunnen ze zich moeilijk schoon houden, gewoon emmer met dettel en dweil klaar zetten...en ze is nu bijna volwassen aan het worden.   . En kleden van jullie weghalen, rol ze even op of berg ze op, fleece , iedere dag even in de was.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Vind het geweldig om van je te lezen op de vorige pagina dat je gek op dr bent, en zo hoort het natuurlijk, maar het lezen, geweldig.

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

" Met een broekje aan kunnen ze zich moeilijk schoon houden, gewoon emmer met dettel en dweil klaar zetten...en ze is nu bijna volwassen aan het worden.   . En kleden van jullie weghalen, rol ze even op of berg ze op, fleece , iedere dag even in de was. "

 Ik had wel broekjes gekocht, al heel lang geleden. Maar nu het eenmaal zo ver is vind ik dat toch zielig. We hebben gelukkig laminaat en geen kleed of iets, dus het is makkelijk schoonmaken. Over haar bedje gaat nu gewoon een kleedje. Ben wel benieuwd hoe ze gaat zijn als ze eenmaal vruchtbaar is..

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

gefeliciteerd java met je eerste loopsheid

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Ik had wel broekjes gekocht, al heel lang geleden. Maar nu het eenmaal zo ver is vind ik dat toch zielig. We hebben gelukkig laminaat en geen kleed of iets, dus het is makkelijk schoonmaken. Over haar bedje gaat nu gewoon een kleedje. Ben wel benieuwd hoe ze gaat zijn als ze eenmaal vruchtbaar is.. "

 Heel verschillend, ik neem even Bams, de eerste week merk ik niet veel aan dr, de tweede week gaat ze echt op gooserjacht, dan moet ik ze heel goed in de gaten houden want iedere gooser is haar, zelfs een  chihuahua....       kijk ze met uitlaten al in de verte of ze er een ziet, gelukkig is dat een dag of drie daarna heeft ze het opgegeven, hahahaha, nimmer is bams vervelend tijdens loopsheid, de eerste dagen kijk ik het even aan wat ze wil, wandelen ver of niet, na een paar dagen als de loopsheid goed doorgezet is wandel ik wat af met dr, nogmaals het is bij iedere hond weer anders, zelf heb ik nimmer vervelende of wat ziekies honden gehad...maar het kan ook anders...   Bams is voor het eerst flink schijndrachtig geweest de voorlaatste keer, ook nimmer last van gehad, maar ik heb ogin er nu bij, arts vertelde dat dat ook invloed kan hebben, nu ik dat weet leid ik haar heel goed af, en wandel ik ook flink, en geef haar wat minder eten., ..dat tijdens de schijndracht die ontstaat na de loopsheid, al die jaren ervoor verliep het soepeltjes.

honden foto van Ilse met haar schatjes: Binny & Stoetel

Aghh gossie, madam is loops. Dikke knuffel hoor, het is niet niks. Qua broekjes doen wij ze pas om als we op visite ofzo gaan en ook wel eens als het heel erg heeft geregend omdat het anders heel vies wordt. Voor de rest lekker laten luchten. 

honden page profiel nadine nadine 3 doggies

honden foto van nadine

" Aghh gossie, madam is loops. Dikke knuffel hoor, het is niet niks. Qua broekjes doen wij ze pas om als we op visite ofzo gaan en ook wel eens als het heel erg heeft geregend omdat het anders heel vies wordt. Voor de rest lekker laten luchten.  "

 Ja hier ook zo Ilse  

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

Ik loop er hier met de doekjes achteraan. Het ene moment druppelt ze niet en t andere moment trekt ze een spoor druppeltjes. Ze maakt zichzelf ook niet echt schoon, ze lijkt t niet te merken. Ik gebruik dan wel af en toe babydoekjes anders is dr kruis rood. Ze vind het alleen absoluut niet fijn  snap ik wel.

Overigens ook vandaag tijdens t werken de bench open gelaten. Niks gesloopt  even afkloppen.

honden foto van Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey

Dan ben je nu een knappe volwassen dame geworden Java, nu je loops ben ( ik wacht nog op de loopsheid van mijn bijna 14 maanden oude pubertje, al mag ze nu nog wel een paar weken wachten tot na het animal event ).

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

Sexy beest

honden page profiel nadine nadine 3 doggies

honden foto van nadine

" Sexy beest "

 Wat lieef 

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

Java is nu iets minder gaan bloeden en dus vruchtbaar (denk ik) ze plast en snuffelt in ieder geval 3x zo veel. Ze is ook wat zeurderig voor aandacht. 

We hebben ook de hele week de bench open gelaten, met voldoende kluifjes en dr anco root. Helaas toch iedere dag een deel plinten kunnen vervangen. Vanochtend heb ik haar kong gevuld met wat brokjes en banaan, lekker plakkerig, en een runderkophuid staaf van zo'n 70cm neer gelegd :').

Toen ik thuis kwam waren mn plinten nog heel, en was ze nog(of weer) bezig met haar kong. Hopen dat t zo kan blijven gaan, dan blijf ik voortaan de kong vullen.

 

Helaas heeft ze sinds een week of 2 weer een kaal oortje, dus als mn voer op is ga ik hypo-allergeen voer geven. 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: wie heeft er tips puppy
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^