hond met verleden

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

yvon (Gast)

Hallo allemaal Wij hebben een mix herder geadopteerd uit Bosnië.   Hij is 8 maanden oud. En nu 3 maanden bij ons. We lopen tegen wat problemen op. Hij is erg beschermend naar mij toe. Hij heeft de kinderen  ( 21 en 10 jaar)  al meerdere keren gesnapt . De puntjes van zijn tanden raken hun. Bezoek is niet welkom. Hij is bang voor alles. Ik pas op hondjes van anderen.  Vandaag Heeft Hij Er 2 Aangevallen.  Gedragstherapeut is geweest. Zij zegt dat hij herplaatst moet worden. Ook omdat onze zoon van 10 autisme heeft. Wij zochten een maatje.  De GT  is bang dat hij nooit te vertrouwen zal zijn. Dat hij geen maatje wordt. Help aub  wat zouden jullie doen? 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Ach wat teleurstellend zowel voor de hond als voor jullie. Waarom vond de gt dit? Heb je de indruk dat het speciaal om je zoontjes autisme gaat?

 

Blijkbaar is het autisme geen probleem met de oppashondjes? (Of laten zij dit op een andere manier zien als snappen?)

 

Moeilijk oordelen zo wat ik zou doen,er is veel meer informatie nodig, en hoeveel ben jij bereid in te zetten in de begeleiding van hond en kind.

 

Voor nu zou ik in elk geval voorkomen dat er gesnapt (stress, onveiligheidsgevoel, zich bedreigd voelen, geen vertrouwen hebben) kan worden.

En gaan werken aan het vertrouwen opbouwen. Dingen als afstand houden, niet naar de hond toelopen, niet over de kop aaien, rustig laten eten en slapen, etc. etc.

 

De oppashondjes zou ik dan opzeggen. Je eigen hond en kind gaan nu voor.  Daar zou ik dan mijn energie en tijd in gaan steken. En dan een gt gaan zoeken die jou wel kan begeleiden.

 

 

 

 

 

 

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

dubbel

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

Volgende forumvraag: adoptie hond uit roemnie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^