Cardi

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anne (Gast)

Wij zijn opzoek naar een nieuw huisje voor Cardi. Cardi is een vrolijke enthousiaste hond van 5 en half jaar oud. (27-01-2011) Cardi zijn ras is Renaissance bulldog, met een stampboom. Helaas hebben wij te weinig tijd ivm werk om cardi de tijd te geven met lange wandelingen om zijn energie kwijt te kunnen.Hij kan met andere honden niet met katten. Met kinderen kan hij ook omgaan alleen is hij lomp en speels en kent hij zijn eigen krachten niet. Nu zoeken wij iemand die genoeg tijd voor hem heeft. Die hem dus wandelingen kan geven van een aantal uur verspreid over de dag. We moeten niet van hem af en willen zorgen dat hij een heel goed nieuw huisje krijgt. Met Cardi krijgt u een mooie bench en voerbakken mee. u kunt contact met ons opnemen via: **********

-- reactie gewijzigd door het moderator team op 27 januari om 18:10 --

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Haal je gsm nr weg aub,

en dit mag niet op forum ...je hond te koop stellen.

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Ik denk dat je in de war bent met marktplaats?

Als je hond een stamboom heeft, kun je beter hem terug brengen naar de fokker.

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

HERPLAATSERS

Het aanbieden van een herplaatser kan alleen gebeuren met toestemming van het Moderatorteam. Topics waarvoor geen toestemming is verleend gaan op slot en worden verwijderd.

Hondenpage ziet graag dat iedere hond een fijn thuis krijgt. Omdat we willen voorkomen dat het hier een soort 2e marktplaats wordt, hebben wij enkele regels met betrekking tot het aanbieden van een hond op Hondenpage.

-Wij beoordelen iedere aanvraag individueel. De mogelijkheid tot het doen van een herplaatsverzoek is in de eerste plaats bedoeld voor aktieve HP leden die afstand moeten doen van hun eigen hond.

-Er wordt per keer 1 herplaatser aangeboden na toestemming van het moderatorteam. De oproep zal twee weken blijven staan en daarna gesloten worden.

-Ook ontvangen we regelmatig via via herplaatsverzoeken. Wij vinden dit zelf geen prettige ontwikkeling omdat wij liever in direct contact zijn met degene die afstand wil doen. Juist deze korte lijn maakt dat wij ook een betrokkenheid kunnen garanderen bij het te herplaatsen dier. Uiteraard kunnen we in speciale gevallen een uitzondering maken als de verantwoordelijkheid voor de herplaatsing dan ook daadwerkelijk bij de plaatser van de oproep ligt.

-Als de hond van een verantwoordelijke fokker afkomstig is dan verwijzen wij naar de fokker. Een verantwoordelijke fokker zal altijd betrokken zijn en blijven bij de nakomelingen van zijn honden. Daarnaast is het ook aan te raden om contact op te nemen met de rasvereniging om te kijken of zij kunnen bemiddelen in herplaatsing.

Ben je op zoek naar een nieuw baasje stuur dan een PB naar het moderatorteam en je krijgt vanzelf bericht over de mogelijkheden.

Hierbij plaatsen we ook een aantal links van herplaats sites;

[link]http://www.sosdier.nl/[/link]

[link]http://www.shhh.nl/[/link]

Het aanbieden van honden uit het asiel of via een stichting is niet toegestaan. Dit om problemen met deze instanties te voorkomen. Wanneer je toch graag een asielhond een kans wil geven, kan hij in aanmerking komen voor asielhond van de maand. Je kunt hiervoor een verzoek indienen bij het Moderatorteam. Asielhond van de maand gaat alleen in overleg met het asiel of stichting waar de hond verblijft.

het Moderatorteam

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

Volgende forumvraag: Is lol labradoodle al herplaats
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^