Even iets laten horen...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Franciska & Luna! Franciska & Luna!

honden foto van Franciska & Luna!

Hoi hoi!

Ik ben al een aardige tijd hier niet geweest haha. Anyway, ik dacht hier ineens aan en dacht dus maar even een berichtje te plaatsen. 

Met Luna (mijn American Bully ''XL'', die verkocht is als een ''Pitbull XL'') gaat het heel erg goed. Ze bloeit uit tot een zelfverzekerde hond, maar we hebben nog een aardig pad te bewandelen omtrent angsten en dergelijke. Maar dit gaat dus met de dag beter en we zijn onze wandelroutes ook aan het uitbreiden: een keer door de stad heen, een keer een ander pad in slaan etc. Ik neem haar sowieso mee naar de dierenwinkel, maar merk toch dat de stad nog erg spannend is. Dus die pakken we alleen mee als ik écht naar de dierenwinkel moet voor een nieuwe zak voer of een nieuwe zak kalverpensen, oren, kippenpoten of zo. 

Anyway. 
Bij leuke dingen horen ook minder leuke dingen. Ik heb al eens eerder laten weten dat er omtrent Luna aardig wat leugens zitten, bij haar (door)verkoop.

Zo zou die man, waar ik haar weg heb, haar eigenaar zijn en dan blijkt haar chip ineens bij de NDG op een andere naam te staan; hallo rechtmatige eigenaar! Man waar ik haar weg had, was dus die vriend waar ze bij 'verbleef'. Nu heb ik gelukkig haar paspoort en werkt NDG met het paspoort nummer, waardoor ik haar alsnog telefonisch per direct op mijn naam heb kunnen zetten (ene kant handig, andere kant niet... dus berg je paspoort alsjeblieft goed op). Dus ergens is dat ook goed nieuws!
Daarnaast heb ik haar vorige week maandag dus laten steriliseren. Haar voorste tepels zijn niet goed ontwikkeld en dat zou problemen kunnen (!!) opleveren wanneer ze schijnzwanger zou worden na een loopsheid, met o.a. haar melkklieren en dergelijke. Dus los van dat ik nu niet meer om het half jaar, drie weken lang een bloedbad hoef op te dweilen (sinds het broekje absoluut geen succes was) is het op lange termijn dus wel beter voor haar gezondheid. Maar daarmee zijn we er ook achter gekomen dat ze minimaal één nest moet hebben gehad... 

Natuurlijk heeft ze het hier bij mij ontzettend goed en haar verleden heeft absoluut geen invloed op haar gedrag. Laat staan dat ze ooit nog een ander huis hoeft te zoeken, want daar doe ik niet aan. Maar je gaat er op één of andere manier toch wel een beetje over na denken; wat komt er nog meer achterweg? Het is dat ik zijn naam niet meer weet (was een enorm lastige naam, maar ik ga de tomtom straks even stelen om te kijken of ik via het adres wat er nog in staat, iets kan vinden) anders had ik hem zeker hier en daar vermeld. Wie weet hoeveel meer honden hij nog  heeft die hetzelfde ondergaan...

De dierenarts zegt dat ik het ook slechter had kunnen treffen met haar. En dat is zeker waar. Op haar kieskeurigheid met teefjes (al heb ik die ervaring altijd al gehad met teefjes onder elkaar, dus die gaan we gewoon op voorhand uit de weg) heb ik een geweldige hond. Merk natuurlijk wel dat ze nog jong is, want ze is behoorlijk aan het uittesten met bepaalde dingen, maar ze heeft een hartje van goud en dat is sowieso belangrijker voor mij dan haar verleden. 

Dus... Ik wou even laten weten dat het goed gaat met haar en dat is een gelukkige hond is. Ik ben daarnaast dol op  haar twee verschillende oren en haar luie oog haha! En natuurlijk moeten we even recente foto's showen met haar nieuwe tuig! 

 

 

 

 

 

honden page profiel  Dutch Auti Dutch Auti

honden foto van  Dutch Auti

Welkom terug en wat een mooierd.

Ik kan op dit moment niet goed opnemen/onthouden wat ik lees. Dus reactie op de tekst laat ik even achterwege.

honden page profiel De relteckelbende.De relteckelbende.

honden foto van De relteckelbende.

Mooie hond, super dat het zo goeed gaat, Hein.

honden foto van Baasje van Spaiky† en Odie

Leuke foto's! 

 

Fijn dat het goed gaat! 

honden page profiel nadine nadine

honden foto van nadine

Mooie foto's 

honden page profiel Franciska & Luna! Franciska & Luna!

honden foto van Franciska & Luna!

Dank jullie! :D

 

Welkom terug en wat een mooierd.
Ik kan op dit moment niet goed opnemen/onthouden wat ik lees. Dus reactie op de tekst laat ik even achterwege. "

 Het is ook aardig wat tekst haha. Komt er op neer dat ik een hond heb waar een hoop leugens achter zitten, wat er met haar is gedaan. Maar het gaat enorm goed met haar dus en we komen met de dag verder betreft haar angsten en dergelijke. :) Ze bloeit op tot een jonge, zelfverzekerde hond. 

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz

honden foto van Len@ en Jazz

Wat een lekker rustig hoofd zie ik.

Fijn die gouden mand bij jou,goed hoor!

Oja ,stoer tuig ook !

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Jee wat een mooierd, en ja de leeftijd heeft ze voor jou even tegen, wees conseqwent dan komen jullie er wel...en een mooi tuig, heb ik het goed gezien kan de lijn ook aan de voorkant bevestigd worden , ? 

honden page profiel  Dutch Auti Dutch Auti

honden foto van  Dutch Auti

" Dank jullie! :-D
 

 Het is ook aardig wat tekst haha. Komt er op neer dat ik een hond heb waar een hoop leugens achter zitten, wat er met haar is gedaan. Maar het gaat enorm goed met haar dus en we komen met de dag verder betreft haar angsten en dergelijke. :-) Ze bloeit op tot een jonge, zelfverzekerde hond.  "

 Dankjewel voor de korte samenvatting.

 

Lastig dat je te maken hebt gehad met leugens. Dat maakt het samen opstsrten een stuk lastiger als je dus eigenlijk door leugens niet weet waar je aan begint.

 

Gelukkig slaan jullie je er doorheen en blijven jullie stappen maken. Fijn dat het goed gaat nu al zijn er nog wat stapjes te winnen.

 

Ze oogt geweldig mooi.

En vind haar slimheid uitstralen.

Dat tuig staat haar ook super trouwens. 

 

Heel veel succes met de stapjes die nog te maken zijn en vooral. Geniet van elkaar. Het lijkt me een heerlijke hond.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Wat een heerlijke hond

 

Erg dat je met zoveel leugens te maken kreeg. Maar ik ben blij dat Luna heel goed terechtgekomen is en haar gouden mandje zo te lezen gevonden heeft.

Ook geweldig dat ze goed begeleid wordt bij haar angsten en onzekerheden.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^