Zindelijkheid

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Fan (Gast)

Hallo iedereen, Ik heb een vraagje over mijn pup van ruim 4 maand. Elke ochtend laat ik haar naar buiten samen met onze andere hond en dan doet ze haar behoefte mooi in de tuin. Daarna vertrek ik voor 4 uur naar mijn werk en als ik terug thuis kom dan liggen er vaak 3 tot 4 plasjes en 1 tot 2 kakjes. Nu vraag ik me af of dit wel normaal is dat zij zo vaak haar behoefte doet? Vriendelijke groetjes

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

Jahoor mijn pup is nu pas enkele weken zindelijk ze is al 7 maand. 

 

Kan niet iemand in de paar uurtjes dat jij weg bent even met haar lopen? 

 

Hier is er altijd iemand thuis dus ik weet eigenlijk niet hoelang een pup van die leeftijd alleen kan zijn. 

honden page profiel --

honden foto van -

Misschien uit spanning? Heb je het alleen zijn weleens gefilmd?

 

Sowieso is ze nog maar 4 maanden, mijn pups moesten in 4 uur toch wel 2 keer naar buiten. 

 

Wat geef je te eten? Meestal geeft een brok met graan veel ontlasting. 

 

Ik noem maar wat dingen waar je aan zou kunnen denken. Misschien toch nog even in een puppyrennetje zetten als je weg gaat?

Fan (Gast)

Nee spijtig genoeg is het niet mogelijk om haar daartussen naar buiten te laten aangezien ik alleen ben. Als ik haar die uren in de bench zet is ze wel proper maar zou haar natuurlijk liever vrij laten rondlopen. Ja ik geef haar 3keer per dag een potje brokjes en ze heeft altijd drinkwater.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Grote kans dat hij zich alleen niet prettig voelt.

 

Heb je het alleen zijn opgebouwd? 

4 uur alleen zijn, vind ik erg lang al voor een hond van 4 maanden.

 

Je zou kunnen filmen als je weg bent, dan zie je hoe hij zich voelt.

honden page profiel --

honden foto van -

" Nee spijtig genoeg is het niet mogelijk om haar daartussen naar buiten te laten aangezien ik alleen ben. Als ik haar die uren in de bench zet is ze wel proper maar zou haar natuurlijk liever vrij laten rondlopen. Ja ik geef haar 3keer per dag een potje brokjes en ze heeft altijd drinkwater. "

Misschien toch oppas regelen dan? Het is wel veel voor een pupje van 4 maanden. En ik bedoelde ook niet in een bench, maar een rennetje. Dat kun je ook gebruiken om bijvoorbeeld het halletje of een stukje van de woonkamer af te zetten. Dat is toch een stuk groter dan een bench maar werkte hier wel tegen het plassen 's nachts. 

honden page profiel W & B W & B

honden foto van W & B

Ik zou eerlijk gezegd beginnen met de honden gewoon uit te laten ipv even te laten plassen in de tuin.. Poept je pup ook in de tuin of alleen plassen? Als hij namelijk alleen even plast is het natuurlijk vrij logisch dat hij een keer in de ochtend moet poepen.

 

 

Overigens vind ik 4 uur (is dit elke dag?) ook wel lang voor zo'n jonge hond.. Is er niet een leuke buurman/buurvrouw die even met je pup wilt wandelen in de ochtend? 

 

ik zou het ook eens filmen, kijken wat de pup doet wanneer je er niet bent.

 

Een rennetje vind ik ook nog wel een idee, je zou het eens kunnen proberen.. Soms hebben ze die panelen volgens mij zelfs bij action en kosten bijna niks! 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^