Bravecto

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel AnnaAnna

Maurice van Elburg? aan IS BRAVECTO VEILIG

Ik durf t wel te zeggen Dank u Bravecto ze stierf in een paar dagen aan acuut leverfalen!
Ok onomstotelijk bewijs is er zo als bij velen dan nog steeds niet.

Iets waar de fabrikant zich dan ook nog waarschijnlijk achter kan verschuilen tot op heden na het nodige aan leesstof waar ik heel verbaast over was.

En ook overigens de medische wereld en ook als zijnde meer en deel van artsen die er toch misschien niet eens van op de hoogte zijn met wat voor middel we nu eigenlijk mee te maken hebben en of sommige er zich een beetje achter verschuilen bij het wel weten en of denkend uit een vorm van angst maar de maar 1 ding is zeker de puzzelstukjes vallen toch echt dik in elkaar!

Jara ze was een jonge en voor de rest gezonde hond van 6,5 jaar oud hel mijn beste vriendinnetje mijn steun en toeverlaat ????????uit ons leven weggerukt.

Vorige week zondag werdt Jara van het één op t andere moment ziek smiddags speelde ze nog zoals een echte beagle en savonds begon ze ineens raar te doen haar achterwerk begon te zwalken ze moest spugen en spugen,keek heel raar om zich heen ze wilde niet meer eten was afwezig en duidelijk heel loom geworden.

Daar jaartje altijd bij ons sliep was de nacht relatief rustig de volgende morgen leek ze wat fitter maar dat was binnen het uur mis ze kon niet meer van de bank springen en haar achterkant en benen waren stuurloos ze reageerde slecht en at nog steeds niet drinken ging ze wel als een wilde en veel plassen.

Die dag smiddags ben ik gelijk naar de dierenarts gegaan zowel mijn wat ik zeker mag zeggen zeer fijne dierenarts als ik hadden t vermoeden dat ze darm/maag problemen zou hebben maar na uitvoerig luisteren en voelen bleken de darmen geen noemenswaardige afwijking te vertonen mijn dierenarts vondt dat zodanig vreemd dat hij voorstelde bloed af te nemen en te onderzoeken.

Na korte tijd kwam hij met het nieuws dat haar leverwaarden explosief hoog waren even in cijfers 150,160 is hoog bij die van Jara waren de waarden na bleek later meer als 1000!!
Hij zei ik ga de rest vh bloed opsturen naar Utrecht voor meer onderzoek. En hou er rekening mee dat je met jara naar t ziekenhuis moet voor een echo en een lever biopt.

Savonds at jara wonder boven wonder toch wel wat een t bleef binnen tot snachts,ik werdt wakker en ze lag in een grote plakkaat braaksel van zich zelf ze was dus al te zwak om op te staan.
Ik heb smorgens gelijk de dierenarts gebeld en die heeft geregeld dat we gelijk met haar met spoed naar het ziekenhuis konden.
Ze is daar gelijk aan een infuus gegaan en moesten haar achter laten met pijn in ons hart daar de echo niet gelijk genomen kon worden zowel voor mijn dierenarts en voor t ziekenhuis personeel vol lof daar er 4 mensen met haar aan de gang gingen.

Smiddags werden we gebeld met zorgelijk nieuws de arts uit het ziekenhuis vertelde dat ze doodziek was en uit de bloeduitslagen bleek dat ze acuut leverfalen had,door t lever zelf en wat we begrepen niet door andere toegewijde organen haar lever was zwaar beschadigd in procenten voor ongeveer 90%

de arts van het ziekenhuis vertelde dat ik even moest gaan zitten want wat ik u nu ga vertellen zal niet prettig worden!

Ze stelde de vraag of wij jara in de afgelopen weken een middel van bravecto toegediend hadden waar ik op antwoorde ja dat klopt 6 weken geleden!

Toen zei ze uit haar "zelf" als arts "wat ik zeg mag ik niet hardop roepen" maar dat middel staat zwaar ter discussie en het is nog niet omstotelijk bewezen maar de kans is aanwezig dat haar lever verwoest is door dit middel!
Ze had zei er al de nodige energie en leesstof aan gewijd te hebben over deze tablet en had zelfs de fabrikant al over aangeschreven!

Feitelijk zegt ze gewoon in mijn beleving ik weet t eigenlijk wel zeker maar kan t niet bewijzen anders kom je er niet mee toch??en niet hard willen roepen omdat t begrijpelijk haar positie als arts of ziekenhuis mee in gevaar kan brengen.

Ze kwam hier dus zelf mee!!ze was heel ziek en het zal er op of eronder worden zei ze.

Het enige wat ik voor Jara nog kan doen is een vet substantie toedienen om te proberen "de "giftige stoffen" in te kapselen.

Ik heb gezegd doe alles wat binnen uw macht ligt.

Een half uur later belde ze terug met het trieste nieuws dat Jara al was overleden.

Overstuur was ik en nog m'n lieffie m'n allesie is er niet meer.
We zijn haar savonds op gaan halen want ik wilde d'r koste wat t kost bij me hebben en ze eervol begraven.

In het ziekenhuis aangekomen hebben we de arts nog uitvoerig gesproken waar ze uit zich zelf meerdere malen aanstuurde om sectie te laten verrichten.
uit overmande verdriet en haar open te laten snijden heb ik besloten het zeker niet te laten doen.
En maar goed ook ik ben op een stoot adrenaline de volgende dag gaan informeren lezen alles wat binnen bereik lag en daar konden we al uit concluderen door een uitspraak van een medicus zegge dat:uit sectie de in hoofdzaak schadelijke stof fluralaner zeker omhoog zou komen maar t bewijst nog steeds niet dat haar lever daar door verwoest is!!dat kan waarschijnlijk alleen maar met wetenschappelijk onderzoek.

Even in Jip en Janneke taal ze is gewoon vergiftigt daar andere vormen van gifopname van buitenaf uitgeloten waren als ze bewijze van spreke iets van de straat opgepakt zou kunnen hebben.wat overigs wel zou kunnen door kwaad van een ander maar daar een jonge gezonde hond in 99% van de gevallen alleen doodziek van kan of zal worden.

Er werdt bevestigt door de vraag die ik stelde aan de arts hoe kan alleen een lever qua tijd zo snel verwoest worden daar werdt op gezegd "dat is geen jaar,geen maanden maar dan moet je denken aan weken!!"

Hier heb ik dus een conclusie getrokken !!

Ik zal alles in Nederland en hopelijk meer landen en hopelijk samen met anderen en de wereld op grote schaal er alles aan doen dit aan de kaak te stellen online wereld wijd mensen het staat er vol mee echt bizar en er gebeurd niets!!Ik heb maar 1 doel en hopelijk met meerder samen "alle hondenbezitters er bewust van maken dit middel niet om dit te kopen!!

Een groot deel van de pijn in mijn hart ik verloor mijn beste vriendinnetje door een of
Andere stomme tablet van bravecto?voor mij is het zeker en het voelt voor mij wel als een soort oorlog nu !!

Ik heb een plan gemaakt en ga er mee aan de slag de farmaceutische industrie cq de fabrikant aanpakken is onbegonnen werk die zijn oppermachtig en groot.dit al op advies van een bere goede jurist.

Daar ik me gelukkig mag prijzen als ondernemer dat ik heel veel connecties heb zal ik een sterke bodem neer gaan leggen.

Juridisch gezien is kansloos maar lees goed mensen zoveel mogelijk honden bezitters proberen te bereiken om het niet te gebruiken werkt het snelst en effectiefst.

Belangrijk is om dit via media kanalen aan de man te krijgen ook daar heb ik een connectie en diverse mogelijkheden uiteindelijk is de televisie het streef punt daar ligt t bereik t grootst.

Jara was een onbeschrijfelijke lieve en aanhankelijke hond waar ze als beagle om bekend staan.

Wat ik al bereikt heb dat ik via de fokker waar Jara geboren is dat "de brandbrief" via haar naar alle beagle fokkers gaat inclusief de overkoepelende organisatie.

Mensen doe dit indien uw hond bij een gerenommeerde fokker vandaan komt ook
Dan is er al een heeele grote doel groep op de hoogte immers komt de honden eigenaar NA de fokker!!!

Ik ga me er hard voor maken mensen dit is echt de snelste en makkelijkste remedie en stel ik zeg stel dat er via de media aandacht aan geschonken wil worden hoe lang zal t dan duren eer dat het ook in het buitenland ligt?

Als uiteindelijk "niemand het meer koopt"
Wie heeft er dan gewonnen de fabrikant of hopelijk alle honden en of katten eigenaren..

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel BullekeBulleke

honden foto van Bulleke

SLUIT AUB GELIJK DIT TOPIC!!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

Volgende forumvraag: Haar verlies van malthezer
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^