Teveel doen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LavinaLavina

honden foto van Lavina

Hoi allemaal,

Ik heb eigenlijk een vrij korte makkelijke vraag;

Kan je ook teveel doen met je hond?

En hoe zou je dat aan de hond kunnen merken?

honden page profiel Heidi, Bobby & NoortjeHeidi, Bobby & Noortje 3 doggies

honden foto van Heidi, Bobby & Noortje

Ja, je kunt zeker ook teveel doen. Vooral als het veel opwindende dingen zijn en een hond onvoldoende rust krijgt tussendoor, kan het bijvoorbeeld dat hij constant heel druk en opgewonden is, omdat hij dan voortdurend in die staat van opwinding blijft.

Teveel doen in de zin van lichamelijke beweging kan je natuurlijk merken als een hond op een gegeven moment gewoon helemaal af is.
Sommige honden kennen hierbij geen rem, zolang ze geprikkeld worden gaan ze maar door tot ze er bij neervallen. Maar doorgaans heb je dat wel in de gaten voor het zover is, dat het tijd is het wat rustiger aan te doen.

honden page profiel nadine nadine 3 doggies

honden foto van nadine

" Ja, je kunt zeker ook teveel doen. Vooral als het veel opwindende dingen zijn en een hond onvoldoende rust krijgt tussendoor, kan het bijvoorbeeld dat hij constant heel druk en opgewonden is, omdat hij dan voortdurend in die staat van opwinding blijft.

Teveel doen in de zin van lichamelijke beweging kan je natuurlijk merken als een hond op een gegeven moment gewoon helemaal af is.
Sommige honden kennen hierbij geen rem, zolang ze geprikkeld worden gaan ze maar door tot ze er bij neervallen. Maar doorgaans heb je dat wel in de gaten voor het zover is, dat het tijd is het wat rustiger aan te doen. "

 Helemaal mee eens heidi 

Volgende forumvraag: Hondjes in de dierenwinkel
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^