Klein bultje

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MichelleMichelle

honden foto van Michelle

Hoi allemaal,

Zoals je ziet op de foto heeft me chichuahua een klein bultje op haar poot. Ze heeft er geen last van en ik dacht dus eerst aan een puist omdat er een wit puntje op zat. Nu heb ik het geprobeerd uit te knijpen en er kwam alleen bloed uit. Net de DA gebeld die zegt kijk het nog even aan maar nu wil ik weten herkennen jullie dit? 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Verder afblijven...wat honingzalf erop, de arts heeft gelijk, kijk het even aan, is het een harde bult die snel groeit of is het een pukkeltje....even aankijken.

honden page profiel MichelleMichelle

honden foto van Michelle

" Verder afblijven...wat honingzalf erop, de arts heeft gelijk, kijk het even aan, is het een harde bult die snel groeit of is het een pukkeltje....even aankijken. "

 Zo ver ik weet en zie is het een hard klein bultje dat niet niet groeit. Zit er al een tijd en ik dacht dus aan een puistje dat nog moest rijpen. Vandaag wit puntje erop dus ging ervan uit dat het rijp was... maar 1 ding is zeker geen puist. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

hou het in de gaten, anders terug naar je dierenarts als je maar blijft twijfelen....

honden page profiel Irene Emma. Irene Emma.

honden foto van Irene Emma.

Zo te zien is het de buitenkant van de ellenboog. Het kan een eeltplekje worden omdat je hond (misschien) vaak op die kant op de grond ligt. Van onze 3 honden had 1 hond een plek eelt, omdat hij altijd op de grond lag.

Hou het wel in de gaten, ik hou niet zo van bultjes.

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

Heeft daar misschien een teek gezeten? Honingzalf is idd super goed, bij apotheek verkrijgbaar. Medihoney.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^