Kanker

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Nora (Gast)

Bij ons hondje Nora, 14 jaar, werd lymfeklierkanker ontdekt.  De homeopaat en onze dierenkliniek hadden haar opgegeven.  Maar Nora was nog veel te levendig om euthanasie te plegen. Tot iemand mij het adres van een dierenkliniek voor dieren kanker gaf te Terneuzen. Dierenarts Johan De Vos is een schat van een mens met een héél groot hart voor dieren. Hij en in team hebben Nora onderzocht en een lymfeklierkankeroperatie gedaan en met succes.  Haar buikje was ook vol knobbeltjes en met een aangepast medicijn zijn die ook verdwenen. Ook de ziekte van Cushing werd bij haar niet gevonden. Alleen nog haar bijnier die iets te dik is maar verder is ons Noortje terug springlevend. Urine en bloeduitslagen bevestigen dat !  Wat ben ik blij dat ik mijn Noortje toch nog een kans gegeven heb. Daar wij uit België komen hebben we onze vakantie doorgebracht voor een paar daagjes rond Terneuzen waar de kliniek zich bevindt.  Liever geen vakantie maar een gezonder hondje, want die kan je niet vervangen. Dank aan Johan en zijn fantastisch team! Elisabeth en Nora.???? 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Wat een goed nieuws, en geen uitzaaiingen natuurlijk, is dat ook bevestigd ? Jij hebt je hondje behouden, goed nieuws, en je vakantie er voor opgeofferd, wie doet dat niet ....heel veel jaartjes er nog bij nu.

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Wauw, wat geweldig. Jullie zijn topbaasjes! 

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

Kippenvel!

Super dat je haar deze kans nog hebt gegeven 

Dat jullie nog flink van elkaar mogen genieten!

honden page profiel nadine nadine

honden foto van nadine

Fyn geniet ervan hoop nog lang ;-)

honden page profiel DidyDidy

honden foto van Didy

Wat een geweldige baasjes heeft Nora getroffen zeg!
Ik hoop heel hard dat ze nog een flinke poos bij jullie mag blijven.

Volgende forumvraag: Kruisband operatie Update bella
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^