Slechtw heup en gescheurde kruisband

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel YaraYaragoedgekeurde fokker

honden foto van Yara

Wat fijn dat je daar eerst langs bent gegaan. Gelukkig maar 2 operatie. 

Moeilijk hè haar daar achterlaten, maar heb vertrouwen. Je mag haar vanavond weer lekker ophalen. 

 

Bespreek de rustperiode goed met de arts, wat ze wel en niet mag. 

Er zijn heel veel hersenwerkjes voor honden waarmee je haar toch enigszins uitdaging kan bieden. 

 

Hoop dat er nog goede tips komen. 

Sterkte

honden page profiel nadine nadine

honden foto van nadine

Veel beterschap

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

goede heupen wat super! Dat scheelt een hoop ellende.

 

Sterkte voor Bella en jou, een op is toch niets niks en dan nog de nabehandelperiode

Heeft ze iets van een orthopedish bed of matras, dat lijkt me wel fijn liggen voor haar.

 

Heel toevallig toen ik iets zocht kwam ik dit filmpje tegen wat misschien iets is voor jullie? Ttouch voor oudere honden en voor honden die revalideren van een operatie.

 

https://www.youtube.com/watch?v=StKLh_lc93s

 

verder idd denkspelletjes en kluifjes e.d.

honden page profiel Willeke&BellaWilleke&Bella

honden foto van Willeke&Bella

Alles is goed gegaan 

Maar wat zielig he? Dat arme beestje.ze was al bezig om de kap af te krijgen.Half verdoofd kijkt ze je aan met haar nu zo verdrietige blik ba mijn naag draait om.we hebben er een stukje af gehaald was wel groot.Een plasje doen lukt nog niet nou dan maar in huis als het echt niet gaat.dweil ik wel op.Bella heeft nog sreeds niks gedronken ik bied het wel steeds aan maar ze wil nog niet.Ze likt wel mijn hand als ik deze nat maak met water.Ik blijf bij haar vannacht kan het niet over me hart krijgen om haar in de bench te doen en haar alleen te laten.ze had straks wel opeens een opleving zei mijn man toen ik even na buiten was.ze ging zitten en voordat mijn man er erg in had zat ze bij de bank en kon hij haar nog net terugroepen want ze wilde erop .ja vanaf puppie haar plekje bijij op de bank.heb nu spullen erop staan zodat ze er niet alsnog op kan komen.ik houd jullie op de hoogte zal morgen eens kijken of ik een foto kan plaatsen van ons meisje.

De kinderen en kleinkinderen zullen even niet komen zodat ze lekker kan rusten.komen ze wordt ze gek van blijdschap en dat kan nu gewoon niet.

Ben nu wel blij dat ik de hele dag thuis ben mede door mijn rugproblemen dat is dan ook voor het eerst.zo kan ik er voor haar zijn.en hoeft ze niet alleen te blijven.ben mischien te bezorgd en verwen haar te erg maar ja ze is er ook altijd voor mij. Een vraag hoelang mag ze zonder water? Hoop dat ze morgen gaat drinken.

 

Lily (Gast)

Hallo willeke.

Hier ook eenhond die drie maanden geleden een tta rapid heeft gehad.  Heb ook een zwaar ras,  nml 50 kilo. Die van mij kon al snel weer belasten.  Ik hoefde haar overigens geen benchrust te geven.  Enkel de eerste twee weken alleen op het hoekje maar in huis mocht gewoon gelopen worden.  Als je twijfelt over wat je hond aankan wil ik je als tip geven zoek een goede fysiotherapeut.  Het heeft hier enorm geholpen,  hij kijkt echt naar wat de hond aankan zodat je nooit overbelast en je krijgt oefeningen om thuis te doen. Hier heeft de hond trouwens nooit de kap om gehad,  van mijn orthopeed hoefde het niet.  En hij heeft er nooit aangezeten ook eigenlijk. Heel veel sterkte met het herstel van je hond.  Je zult zien dat ze snel vooruit gaat!!

honden page profiel YaraYaragoedgekeurde fokker

honden foto van Yara

Wat fijn dat de operatie goed gegaan is!

Lily dr tip voor een goede fysio vind ik een hele goede

 

Die kap is echt een drama idd. Zo'n rompertje is een stuk beter, maar heb je bij een pootoperatie niet zoveel aan helaas.

 

Sterke met het herstel! 

En foto's zijn zeker welkom

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Gelukkig geen heupproblemen.

Fijn dat de operatie goed gegaan is.

Ik vond het ook altijd vreselijk als ik mijn honden na een operatie ophaalde. Je brengt je hond meestal, als deze tierig is en haalt ze na de operatie als een zielig hoopje ellende op.

Heeft Bella al wel gedronken? Pas op voor uitdroging. Desnoods water met een pipet langzaam in de bek geven. Heeft ze al gegeten?

Heb je ontstekingsremmende pijnstillers meegekregen? Bella zal toch aardig wat napijn hebben.

Zoveel mogelijk in rechte lijnen laten lopen, geen scherpe bochten.

Beterschap voor Bella en succes met de revalidatie. 

honden page profiel Willeke&BellaWilleke&Bella

honden foto van Willeke&Bella

Gelukkig met wat  

Hulp gedronken nu drinkt ze zelf wel wat brokken op niet veel dat komt wel.bella hoeft niet perse de kap op maar ze mag er echt niet aankomen en bij haar sterilisatie heeft ze dat ook niet gedaan.maar de poot kan ze goed bij..ze loopt goed mee op 3 pootjes af en toe belast ze het een beetje..De bench ik vind het echt erg haar erin te doen maar we gaan het straks wel proberen.De rede is wat ze ook ziet buiten een vogel of een kat ze orobeerdt gelijk om op te staan en dat wordt steeds erger waneer ze de poot kan belasten nu zie ik dat het pijn doet.voor de nacht moet het zo wie zo steeds op de bank erbij is ook geen opty dat merk ik wel.zolang het niet hoeft doe ik het niet .en ze wil de zon in bella is gek op de zon maar dat doen we vandaag ook niet.eerst wat rusten fysiotherapeutzal ik erns kijken in de buurt hier thanks 

 

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Als je een gladde vloer hebt is het ook handig om tijdelijk een kleed met antisliprug neer te leggen. 

honden page profiel Willeke&BellaWilleke&Bella

honden foto van Willeke&Bella

Hoi wendy.

We hebben wel plavuizen maar hier zitten allemaal groeven in tis houtlook.niet glad gelukkig 

 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Daya's poot kapot. Update
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^