Steigerhouten hondenmand

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ----

honden foto van --

Hoii!

 

Pumba wordt bijna (nouja over 1.5 maand) 1 jaar. En aangezien zijn puppymandjes gesneuveld zijn, maar hij nu oud en wijs genoeg lijkt te worden om respectvol met zijn manden om te gaan, willen mijn moeder en ik Pumba een mand kado doen voor zijn verjaardag. 

 

We willen graag een steigerhouten mand laten ontwerpen. Het liefst white wash of grey wash met zijn naam erop. Als ik zelf ging googlen kon ik zo snel geen ontwerp vinden waar ik verliefd op werd. Dus nu mijn vraag of er hier baasjes zijn die ergens een mand hebben laten ontwerpen. Zo kan ik nog wat ideeën opdoen. 

 

Foto's, ervaringen, tips, links, van alles is welkom! 

 

Alvast bedankt 

 

P.S. Zelf maken is geen optie. Mijn moeder en ik hebben allebei 2 linkerhanden en ook niet zo'n hele handige mensen in de familie. Daarbij is steigerhout best duur en dan is er ook nog een kans dat het mislukt. Dus dat risico loop ik liever niet. 

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Als je op marktplaats zoekt krijg je heel veel aanbieders, vaak kun je je eigen wensen aangeven qua kleur enzo

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^