Hond mee?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel bentebente

Hallo allen,

wij hebben twee jack russels uit hetzelfde nest, beide 14 en na een tijdje problemen met elkaar te hebben gehad nu weet in voledige balans en gezondheid. (Gelukkig!)

nu luidt mijn vraag, wat is jullie mening over het meenemen naar een wandeltocht van oudere honden? Wij hebben ze al eerder meegenomen toen ze 12 waren, en dat ging super tegen enkele verwachtingen in. 

Één van de twee vertoont wat meer ouderschapskwaaltjes, dus ik dacht zelf alleen de ander meenemen, wat wellicht ook handiger is als ik haar uiteindelijk moet dragen. Maar, wat denken jullie?

 

alvast bedankt voor de reacties!

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

Ik zou een bolderkar kopen (kruidvat had van die opvouwbare) en als ze dan niet meer kunnen lekker samen in de bolderkar. 

 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Gewoon lekker meenemen. Je zou zoals Nori aangeeft een bolderkar kunnen aanschaffen. Ook staan er vast op marktplaats 2e hands hondenbuggys. Hier op hp staat er volgens mij ook nog een te koop!

 

Die lijken me prettiger mee te nemen op een wandeling dan een bolderkar die je achter je aan moet slepen. 

honden page profiel SyntaraSyntara

honden foto van Syntara

Ik heb een tas om mijn oud hondje in te dragen. Ik neem haar mee wandelen en wanneer ze moe is, geeft ze zelf aan dat ze in de tas wilt  Het nadeel van de tas tegenover een kar lijkt me dat het zwaarder is als je ze erg lang moet dragen. Aan de andere kant is het wel makkelijker mee te nemen dan een kar of buggy. 

 

Vroeger droeg ik haar in mijn armen, maar dat wordt toch al snel zwaar, vind ik. In een tas gaat het erg goed hier. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

 

Ik heb ook een tas voor Puck, maar het is inderdaad zwaar met een lange wandeling.

honden page profiel bentebente

Een bolderkar of hondenkar is opzich een goed idee, alleen vind ik het onnodig voor kleine jacks. Een tas lijkt me dan een goede optie, ze heeft al vaker in een tas gezeten en dat vind ze prima. Bedankt voor alle reacties allemaal! Wordt gewaardeerd. 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^