Komt zo lekker gelegen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel christel bumper en milo christel bumper en milo

honden foto van christel bumper en milo

Alle 2 de hondjes zwaar aan de diarree. Vandaag begonnen met de verbouwing van ons huis.komt dus allemaal lekker goed uit weer! Zieke hondjes is nooit fijn natuurlijk. Iemand tips zodat ze er snel weer vanaf zijn? Vasten?rijst? Oud witbrood? Wat is het beste?

honden page profiel Dobber †Dobber † 3 doggies

honden foto van Dobber †

Bij diarree is het maag-darmstelsel overstuur. Vaak is het dan het beste om dat even weer tot rust te laten komen door een (halve) dag vasten. Ik weet niet of ze brokken krijgen of vlees, maar bij vlees zou je een hele dag aan kunnen houden. Als je écht graag wat wilt voeren, geef dan bijvoorbeeld wat kwark, dat helpt de darmflora ondersteunen. En verder altijd water ter beschikking stellen, met diarree verlies je veel water en dat moet weer aangevuld worden.

honden page profiel  Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus 3 doggies

honden foto van  Kiki met Harley D. & Pampus

Vervelend dat ze zo ziek zijn, hoop dat ze snel opknappen!

Ik geef hier een klein beetje rijst met een beetje kip drie keer per dag.
Als t beter gaat naar twee keer per dag en daarna gewoon weer terug naar zijn voer. Het rijstewater vang ik op en mag hij ook opdrinken, zo krijgt hij ook genoeg vocht binnen.

honden page profiel nadine nadine 3 doggies

honden foto van nadine

Hopelijk rap beter

Volgende forumvraag: Pup met gevoelige darmpjes
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^