Stil zijn

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel GuusGuus

Heyy allemaal, ik heb een "pup" van 10 maanden oud. Een Engelse cocker spaniël. Ik heb hem laatst geleerd om op commando te blaffen (praat), maar heeft iemand enig idee hoe ik hem goed stil kan laten zijn op commando? Ik heb het wel opgezocht, maar ik kan het nergens echt goed en duidelijk vinden. Iemand enig idee?

honden page profiel thebarkingstarsthebarkingstars

honden foto van thebarkingstars

Hey Hey. Hier een vergelijkbare hond (Engelse springer spaniel ). Ik had hetzelfde. Foutje van me om het hem al zo snel te leren maar het leek me leuk. Die van mij was ook ongeveer 10 maanden. Elke keer als mijn pup blafte legde ik mijn vinger op mijn mond en zei SST! Uiteindelijk snapte hij dat de vinger voor de mond stil zijn betekent. De SST is om de aandacht te trekken als hij totaal niet op me let. 

 

Suc7

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Of je hand plat leggen voor zijn snuit, niet aanraken...plat voor zijn snuit houden, stil ? Braven en belonen met wat lekkers......luid op commando, maar ook stil op commando, oefenen.........je hand in de hoogte...luid.....goed zo, en je hand daarna voor zijn snuit plat houden en xommando ..stil...en belonen natuurlijk, maar je zal het moeten oefenen, en heus metveel geduld weet tie het straks echt.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Als ze blaffen, commando geven, vb blaf. Als ze zelf stil zijn gelijk commando geven, vb stil. Blijf herhalen, als ze stil is, dit benoemen, zo zullen ze het op commando leren.

 

Je kan heel veel wat ze doen benoemen, zo gaan ze vanzelf de betekenis leren.

Plassen, als ze plassen, eten, drinken. Als ze de bal pakken die benoemen, maar ook namen van mensen.

 

Heel leuk o mte soen ook, vind ik

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^