Ervaring sanofor

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Danny en laikaDanny en laika

honden foto van Danny en laika

Laika blijft maar flink verharen, merkte dat toen ze een voedings supplement kreeg tijdens de diaree dat het een stuk minder was. Na wat googlen op sanofor uitgekomen, zijn er hier mensen wat hier ervaring mee hebben?

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz

honden foto van Len@ en Jazz

Mja ik geef het ook wel eens. Meer voor als ons oudje diaree heeft. Of het werkt. Geen idee. Of het gaat vanzelf over of sanofor helpt er aan mee.Aan de vacht merk ik niets.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ja hier, een goed supplement, ik gebruik het al jaren voor een goede darmflora...en ook voor de andere goede eigenschappen die sanofor bevat....geef het dagelijks of door het eten of met een lepel aan de binnenkant van de wang aan brengen, slikt tie het zo door, iedere dag geven....

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Ik geef het nu een maand of 2! Hier ook erg positief over. Kaylo had een verstoorde darmflora en sinds ik het geef geen diarree meer. Zijn vacht werd er ook zwarter van. Hij heeft ook een periode daarvoor veel katten poep willen eten. Ik had wel het idee dat dat minder werd maar toen ik minder begon te geven begon hij het weer meer te doen. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Hier goede ervaringen, maar niet wat vacht betreft. 

Wel wat poep eten betreft en ontlasting. Hier goede ervaringen. 

honden page profiel Danny en laikaDanny en laika

honden foto van Danny en laika

Ik heb het vandaag binnen gekregen en we gaan het eens uitproberen. Ook zijn we smuldier niet meer volledig gaan voeren en wisselen het af met lotgering en naturis.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Smuldier heeft volgens mij ook niet zoveel smaken? Hier in de supermarkt ligt alleen maar, hart, pens, smuldier kompleet, kip, rund kompleet. Lijkt me erg weinig afwisseling als je alleen dat maar voert.

Het mooiste is 4 verschillende dier (per 1-4 weken dacht ik?) waarnaast 1 vis en 1 pens dag per week.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^