Advantage

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Shani Lams Shani Lams

honden foto van Shani Lams

Heej, 

Vandaag hebben we ons vlinderhondje, Lily, de advantage gegeven voor de vlooien. Naast Lily hebben we ook een keeshondje, Chanel. Zij weegt meer dan Lily. We hebben nu per ongeluk de advantage van Chanel aan Lily gegeven. Lily weegt 3kg en Chanel weegt er 5. Lily heeft dus de advantage gekregen voor honden tussen de 4kg en 10 kg. Nadat we hadden opgemerkt dat het de verkeerde was hebben we het wel een beetje weggedaan met een doekje. Nu ben ik wel bang dat ze er ziek van gaat worden? Weten jullie hier meer over? 

 

Groetjes! 

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Als je het niet vertrouwt, bel dan even met je dierenarts.

 

Je kan alsnog nu snel de plek wassen met wat hondenshampoo en veel water.

 

Ik zou voor Chanel in de toekomst de pipet tot 4 kg. geven. Ze weegt bij lange niet 10 kg. en fabrikanten nemen altijd een ruime marge. Krijgt Lily dan onverhoopt toch vlooien, dan kan je altijd nog na ca. 1 maand de zwaardere pipet geven.

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

" Als je het niet vertrouwt, bel dan even met je dierenarts.
 
Je kan alsnog nu snel de plek wassen met wat hondenshampoo en veel water.
 
Ik zou voor Chanel in de toekomst de pipet tot 4 kg. geven. Ze weegt bij lange niet 10 kg. en fabrikanten nemen altijd een ruime marge. Krijgt Lily dan onverhoopt toch vlooien, dan kan je altijd nog na ca. 1 maand de zwaardere pipet geven. "

Ben ik het helemaal mee eens.

 

Ook wat betreft de lagere dosis tot 4kg te nemen. Volgens mij DA komt dat niet op een kg aan. Ik zou dus ook die tot 4kg geven voor beide honden.

 

honden page profiel MaryMary

Volgens mij mag het niet nat worden binnen zoveel uur toch? Dus vindt wassen wel een goede! 

Volgende forumvraag: Ziek hondje
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^