Honden spullen gezocht!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Bloem (Gast)

Goeden dag! zoals velen ben ik dol op honden spullen tuigjes halsbanden bakken kleedjes en ga maar door  op Marktplaats is weinig te vinden.. (Behalve honden zelf dan) ruffwear tuig met voor bevestiging bijvoorbeeld die zoek ik al een hele tijd en de nieuw prijs is me echt te duur, aangezien mijn hond (flexi) alles vies of kapot maakt of als ik het zelf niet meer prettig vind  is er geen speciale site met hondenspullen?  Of kennen jullie een te gekke honden outlet of site  en speelgoed van kong en een jollie egg (vind ik ook al zo duur ) ik heb een kong maar een grotere mag wel maar de prijs is dan ook groter of denken jullie er anders over dus wat langer sparen en toch nieuw kopen 

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe

honden foto van Doortje & Tibbe

Op dooplus zijn veel speeltjes en voer/snacks vaak goedkoper (KLIK) je hebt ook de duitse versie daarvan waar bepaalde dingen weer wat goedkoper zijn (KLIK)

 

Je hebt ook www.hondenoutlet.nl  hier zijn veel tuigjes en riemen stukke goedkoper 

 

Op hp komen vaak topics voorbij waar mensen hun spullen verkopen. Vaak zijn ze nog super mooi en voor een goede prijs, dus het is het waard om tussen vraag en aanbod te kijken:

http://www.hondenpage.com/hondenforum/categorie/15/vraag-en-aanbod 

 

Voer koop ik vaak bij www.topdierenshop.nl daar kan je in grotere hoeveelheden dingen erg goedkoop kopen (waaronder renske )

Bloem (Gast)

ooh toppie! Dankje wel en een prachtige foto heb je????

Bloem (Gast)

de vraagteken was een emoticon :p

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe

honden foto van Doortje & Tibbe

" ooh toppie! Dankje wel en een prachtige foto heb je???? "

 Dankjewel !

Dennis (Gast)

Ik heb een goedkoop Ruffwear tuig, want heb van de webwinkel via garantie een nieuwe weer gekregen. De bovenste 'ring'bevestiging is voor een derde door, maar de bevestiging vooraan is nog helemaal heel en de rest volgens mij ook. Je mag 'm overnemen voor een kleine vergoeding + verzendkosten, of zelf ophalen (omgeving Alkmaar). Bovenste bevestiging is dus niet te gebruiken, of in ieder geval niet lang meer, maar misschien kan je er nog wat mee als je creatief bent? Het is maat M. 

Elli (Gast)

Hallo bent u nig op zoek

honden page profiel VerwijderVerwijder

honden foto van Verwijder

oud topic

Volgende forumvraag: VERKOCHT Te koop draagzak
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^