welk voer geven jullie?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Cindy & CoCindy & Co

honden foto van Cindy & Co

" Dus geen bebloede vacht rond de bek? Brrr "

 Hahahaha! Je bent net mij!!! Ik dacht dat ook altijd! Inmiddels geef ik aan ééntje van de 5 hier kvv en ben daar heel tevreden over. Alleen de pens stinkt echt wel, vind ik. Mijn man kan er goed tegen, ik moet steeds braken ervan, tja, niks aan te doen. Als je het al klaarzet de dag tevoren in de koelkast (moet wel ontdooid zijn tegen 's ochtends natuurlijk), dan ga je 's ochtends niet meer werk hebben dan met brokken.

Ik koop nu kvv van degomeat, omdat dit ook in porties van 200g te koop is. Da's makkelijker om te doseren. (Ben eigenlijk gewoon te lui om een fatsoenlijk diepvriesmes te kopen en hiermee te prutsen!)

Het is zeker ook een kwaliteitsvolle voeding en mijn galgo (die ziek is), is toch nog zo'n 3 à 4 kg aangekomen, ondanks het ongeloof van de DA!!!

Veel plezier met jullie nieuw familielid!

honden page profiel Cindy & CoCindy & Co

honden foto van Cindy & Co

" Oh hier eet puck altijd 1x daags. Meestal s avonds na de laatste wandeling. De tijd verschilt, zo kan ze niet gaan zitten zeuren om eten. Honden bouwen namelijk een biologische klok op. Als je altijd op vaste tijden eten geeft, gaan ze dr echt voor klaar staan. "

 Dat ken ik! Hier steeds de bioklokjes op een uur of 6 in de ochtend! Ook natuurlijk in het weekend, want of mam nu werken is geweest of thuis is geweest, 6 uur is en blijft 6 uur!

's Avonds is dit idem dito. En o wee, als ik een keertje langer durf te wachten! Dan gaan ze bij heet minste geluidje of bij de minste beweging van mijzelf als gekken naar de deur van de garage spurten! Want daar staat het eten! (behalve Naal haar kvv, natuurlijk)

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Rodi visburger?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^