Oorlellel

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Ine / Lobke (Gast)

hallo Lobke is een kruising tussen een Friese Stabij en een border collie. Nu heeft hij achter zijn oren twee knobbels zitten waar ik absoluut niet mag aankomen. Zijn dat zijn oorlellen?? Of waar, ik hoor graag van jullie    groetjes ine

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Kan je een foto laten zien. Anders even aan je da vragen

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

Als je er niet aan mag komen zit er iets niet helemaalgoed, een hond vind het heerlijk als je achter de oren kriebelt, als je ziet dat de hond terug trekt en pijn doet, dat merk je echt, gaat dan naar je dierenarts en laat dat eens nakijken.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

dubbel....

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe

honden foto van Doortje & Tibbe

Ik heb een friese stabij maar hier geen knobbels achter zijn oren. Ik zou er even de da naar laten kijken, zeker omdat je er dus ook niet aan mag komen.

 

Bij de friese stabij kunnen er wel enorme klitten en verviltingen ontstaan achter de oren. Die moeten op tijd geplukt worden. Misschien kan het enorm geklit haar zijn dat achter de oren zit. 

 

Zo niet dan zou ik zeker even langs de da gaan! 

http://www.sudewyn.nl/verzorging.html 

 

honden page profiel CelestaCelesta

Hoi Ine, Wij hebben exact dezelfde kruising en ook achter de oren van de hond een soort oorlellen. Aan de ene kant 1 en andere kant twee. Ik heb mij dit steeds afgevraagd wat het is. En jullie hebben dezelfde kruising. Kan het familie zijn? Waar hebben jullie haar gekocht? En ben je er nog achter gekomen wat het is? Ik hoor graag van je.

Groet Celesta

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

" Hoi Ine, Wij hebben exact dezelfde kruising en ook achter de oren van de hond een soort oorlellen. Aan de ene kant 1 en andere kant twee. Ik heb mij dit steeds afgevraagd wat het is. En jullie hebben dezelfde kruising. Kan het familie zijn? Waar hebben jullie haar gekocht? En ben je er nog achter gekomen wat het is? Ik hoor graag van je.
Groet Celesta "

Celesta, het is een heel oud topic van zes jaar geleden, degene is weg, de bulten die achter het oor zitten doet dat je hond pijn en zijn het geen dikke klitten ?  Als het pijn doet, laat de dierenarts er dan even naar kijken. 

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Oud topic, deze gaat op slot. Ine heeft dit topic geopend op een gastaccount dus kans dat dit gelezen wordt is erg klein. 

Voor vragen is het beter een eigen topic te openen (echter zijn oproepen voor nestgenootjes niet toegestaan). 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

Volgende forumvraag: Wolf of the wilderness mini
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^