Puppycursus

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Griet (Gast)

inverband dat ik mijn pup ophaal als ik vakantie heb ,is de pup 10 weken voor cursus is dat niet te laat vaak lees ik met 8 weken?op cursus

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

8 weken is naar mijn mening nog veel te jong voor een cursus. Vaak is een pup namelijk nog maar 8 weken als hij naar zijn nieuwe baas mag. Het lijkt me zeer onverstandig om hem meteen al mee te nemen naar puppycursus als je hem pas net hebt.

Eerst thuis rustig wennen.. Beer was pas 16 weken geloof ik. 10 weken is dus zeker niet te laat :)

honden page profiel Zilver_PapiertjeZilver_Papiertje

honden foto van Zilver_Papiertje

Bij ons eerst een weekje geen cursus zodat ze goed aan ons gewend raakte maar dan vanaf 9weken zijn we wel gegaan. Op onze school hebben ze een speciale welpenklas met enkel kleine mini's onder de 12weken.

Cursus kan je het niet echt noemen, gewoon eerder leuk spelen en andere honden leren kennen. Ik kan het zeer hard aanraden. Heeft veel gedaan voor Pyxis haar sociaal gedrag denk ik.

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Nee hoor, dat is zeker niet te laat  Mijn hond was erg jong met de puppycursus (9 weken), maar achteraf gezien was ik liever wat later gegaan. 

Volgende forumvraag: Liefde / wanhoop
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^