Het seizoenstopic.........de zomer !

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ellenellen 3 doggies

honden foto van ellen

" Ooooo even vertellen wat ik met de beren doet.....NU ? niets...ze liggen lekker aan mijn voeten ...en ikke kijk naar het journaal  "

 De mijne doen nu ook niks, ze hebben vanmiddag heerlijk lopen rennen met een aantal andere hondjes, wat is dat toch genieten, met zn alle rennen over het veld

Spikey ligt in zijn bed onder de deken

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" vanmiddag schrok ik enorm van het onweer en gelijk was Lobke weg. stond bij mijn bed dus ik zeg wilje slapen en zet haar op bed zij onder het dekbed kroop Lodewijk er ook bij. nou dacht ik dan kruip ik er ook bij lekker 1,5 uur geslapen , daarna lekker tot een kwartier geleden buiten gezeten met de hondjes . ging net zo goed Lobke reageerde niet meer op onweer ,maar door de schrik van mij was zedus weerbang. net onweerde het ook ze keek mij aan ik zeg mooi he en klapte in mijn hand ze draaide zichomen ging weer snurken.Hein. "

 Ooo wat heerlijk hein....met zijn allen onder de dekens...lekker slapen....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  De mijne doen nu ook niks, ze hebben vanmiddag heerlijk lopen rennen met een aantal andere hondjes, wat is dat toch genieten, met zn alle rennen over het veld

Spikey ligt in zijn bed onder de deken "

 Wat zijn ze toch fotogeniek......tv sbs 9 wat een heerlijke zwijmeldilm, twee beren dicht tegen me aan, allebei aandacht vragend...nee nog niet naar bed....boven geen sbs9 .........

honden page profiel ellenellen 3 doggies

honden foto van ellen

"  Wat zijn ze toch fotogeniek......tv sbs 9 wat een heerlijke zwijmeldilm, twee beren dicht tegen me aan, allebei aandacht vragend...nee nog niet naar bed....boven geen sbs9 ......... "

 Ahh heerlijk zwijmelen met twee beren tegen je aan, ik heb twee mannen in huis dus hier geen zwijmelfilms haha, ze zitten hier rampenfilm volcano op rtl 7 te kijken

honden page profiel RosanjaRosanja 3 doggies

honden foto van Rosanja

Beetje drukke week achter de rug, ga ook niet alle pagina's nalezen, sorry! Joy had lekker rustig weekje. Om de dag het kleine pad losgelopen, en verder behoefterondjes. Nog even gespeeld met de buurhonden, maar na 10 minuten plofte ze alle 3 neer van de warmte. Gaf ze geen ongelijk. Gisteravond naar mn ouders geweest, heeft ze met dr vriendje speeld. Ouders zijn 27 jaar getrouwd gister. Gelijk vaderdagcadeau afgegeven. Vriendlief werkt vandaag en morgen, dus zondag lekker met zn 2tjes. 

Liggen samen lui te doen op de bank. Maar ze houd me goed in de gaten.

honden page profiel DeniseDenise 3 doggies

honden foto van Denise

"  Wat zijn ze toch fotogeniek......tv sbs 9 wat een heerlijke zwijmeldilm, twee beren dicht tegen me aan, allebei aandacht vragend...nee nog niet naar bed....boven geen sbs9 ......... "

 Hier de hele avond (natuurlijk) voetbal.....achja geeft mij even tijd om te oefenen met fleecespeeltjes knopen en stiekem toch ook wel mee te kijken haha!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Ahh heerlijk zwijmelen met twee beren tegen je aan, ik heb twee mannen in huis dus hier geen zwijmelfilms haha, ze zitten hier rampenfilm volcano op rtl 7 te kijken "

 Geen voetbal ? 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Film was ontspannend en zwijmelend, hahahaha, daarna honden uit gelaten, ze hoefde helemaal niet, wakker maken voor een stukje kipfile.......en daarna allebei slapend verder de nacht in....vanochtend wat later dan anders, het is immers weekend, ook voor mij, hahahah......en ja hoor de bal is toch wel een leuk speeltje voor ogin, die rolt zo lekker onder de bank......geweldig iedere keer een baas die over de grond kruipt en onder de bank graait naar de bal !! 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Weerbericht Nederland Vanuit westen perioden met regen 18 juni 2016, 07:15 uur Regionaal schijnt nog even de zon, maar vanuit het westen raakt het bewolkt en valt af en toe regen. Over het zuidoosten trekken vanochtend al een paar buien. Morgen blijft het waarschijnlijk droog en gaat in de loop van de dag de zon flink schijnen. Met 16 tot 19 graden is het frisjes, maar de zon maakt een hoop goed. Vanochtend zijn er veel wolkenvelden, maar regionaal schijnt even de zon. Over het uiterste zuidoosten trekken een paar buien en terwijl deze verdwijnen gaat het in het noorden en westen juist regenen.

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Ook weer even bij gelezen, heb avonddienst gehad.

Ik lag om 1.30 in bed vannacht maar om 7.30 was ik alweer wakker.

Dus nu aan de koffie om wakker te worden, dan ga ik zo eerst met Black naar het bos.

 

honden page profiel ellenellen 3 doggies

honden foto van ellen

 Nee deze eerste 2 weken vinden ze nog niet zo leuk! Straks wordt het wat spannender en leuker. Ook vilg je het natuurlijk minder doordat Nederland niet mee doet

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Sylvia....laaaaaat, en dan toch er vroeg uit !!! .......ellen dat is waar, de sfeer is toch wat anders dan dat nederland meedoet.......als ik dat allemaal op de tv zie, oorlog bij de fans...vreselijk, voetbal is meer oorlog dan een leuke sport.

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

" Sylvia....laaaaaat, en dan toch er vroeg uit !!! .......ellen dat is waar, de sfeer is toch wat anders dan dat nederland meedoet.......als ik dat allemaal op de tv zie, oorlog bij de fans...vreselijk, voetbal is meer oorlog dan een leuke sport. "

 Ik kijk nooit voetbal. Waarom? Het is zogenaamd sport! Nee, sporten doe je onbetaald maar deze mensen worden zwaar betaald! Dus is het werk. En moet je eens kijken wat dit onze maatschappij kost (bv politie). Wat je al met dat geld niet kunt doen zeg! Bijvoorbeeld voor echte sport voor onze jongeren zorgen, voorzieningen treffen b.v.

honden page profiel De relteckelbende.De relteckelbende. 3 doggies

honden foto van De relteckelbende.

Baas baas ik sta op klappen , vanmorgen om 10 voor 6 ik mijn bed uit doe detuindeur open en beide hondjes vliegen het veld op ik er uit en tv aan maar dat duurde maar even de hondjes binnen en ik werd om 9 uur wakker onderuit gezakt in mijn stoel ,omdat ik nog steeds slaap had weer mijn bed in en werd om even 12 uur weer wakker even snel naar buiten met de hondjes,en toen die van vreugde gingen blaffen weer naar binnen want ik heb een nieuwe buurman boven mij en die kan vreselijk zeuren.als er waar ook een hond blaft.en daar had ik geen zin in. Hein.

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

" Baas baas ik sta op klappen , vanmorgen om 10 voor 6 ik mijn bed uit doe detuindeur open en beide hondjes vliegen het veld op ik er uit en tv aan maar dat duurde maar even de hondjes binnen en ik werd om 9 uur wakker onderuit gezakt in mijn stoel ,omdat ik nog steeds slaap had weer mijn bed in en werd om even 12 uur weer wakker even snel naar buiten met de hondjes,en toen die van vreugde gingen blaffen weer naar binnen want ik heb een nieuwe buurman boven mij en die kan vreselijk zeuren.als er waar ook een hond blaft.en daar had ik geen zin in. Hein. "

 Ja, Hein. Dat zal weer even wennen worden met zo'n nieuwe buurman! Als ie eenmaal bij jou op de bbq is geweest, heeft ie er plotseling geen last meer van. Wedden?!

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

Hier nog steeds droog. Afwisselend een beetje zon maar veel bewolking. En Liz? Tja, in haar eigen hoekje! Zij vindt dit weer echt balen! Al de hele week verblijft ze daar! Komt er alleen vandaan voor de dagelijkse zaken! Jammer hoor.

 

Maar ja, vanaf morgen droog, dan zal ze in de loop van de week wel weer de oude worden.

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Hier al sinds 11 uur regen. Even naar de bakker en binnen. Lenka heeft al een grote kartonnen doos verscheurd. Vrouwtje mag opruimen, maar ze ligt nu tevreden te slapen en dromen van haar doos. Ze is weer aan het blaffen in haar slaap. Zo grappig.

 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Zo, de tafels en stoelen staan, de eiersalade is gemaakt, drank staat in de koelkast. Morgen nog een paar hapjes maken, zalm wrap, spiesjes met poffertjes en een zomerkoninkje ertussen, denk dat de allerkleinsten dat ook erg lekker zullen vinden als hapje. Nog een paar spekjes gehaald voor hun.

 

Bewust niet meer zoveel gehaald aan knabbel spul en toast beleg, blijf altijd met een heleboel zitten. Sommige dingen aangebroken en maar 1 of 2 keer een toastje mee gesmeerd, nadien kun je t weggooien omdat het te lang in de warmte heeft gestaan. Als t op is, dan is t gebeurt. Willen ze blijven zitten, dat mag maar er is dan niet meer wat om te knabbelen. 

honden page profiel De relteckelbende.De relteckelbende. 3 doggies

honden foto van De relteckelbende.

"  Ja, Hein. Dat zal weer even wennen worden met zo'n nieuwe buurman! Als ie eenmaal bij jou op de bbq is geweest, heeft ie er plotseling geen last meer van. Wedden?! "

 

Sorry maar deze buurman is niet welkom op de bbq nu niet nooit niet. er zijn grenzen en wie aan mijn honden komt komt aan mij. als ik boodschappen ben doen voor mijn deur de hondjes pesten heb je aan mij een verkeerde dat heeft hij ook gevoeld, kwam net thuis toen ik zag dat hij met een bezem tegen mijn deur stond te tikken waar op mijn hondjes gingen blaffen nou ik heb hem een peut gegeven hij was stomdronken nee kom niet aan mijn honden dan ben je mij.denk dat hij gauw weg is met al die deurwaarders aan zijn deur.we hebben ook depolitie verwittigd over de gestolen fietsen ,iedere dag rijd hij op een andere fiets waar het slot van open gebroken is hij loopt steevast met een schroevendraaier in zijn zak. laatst zag ik hem een slot slopen van een fiets bij het station. nee hier geen honden pesters opde bbq. Hein.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"   Sorry maar deze buurman is niet welkom op de bbq nu niet nooit niet. er zijn grenzen en wie aan mijn honden komt komt aan mij. als ik boodschappen ben doen voor mijn deur de hondjes pesten heb je aan mij een verkeerde dat heeft hij ook gevoeld, kwam net thuis toen ik zag dat hij met een bezem tegen mijn deur stond te tikken waar op mijn hondjes gingen blaffen nou ik heb hem een peut gegeven hij was stomdronken nee kom niet aan mijn honden dan ben je mij.denk dat hij gauw weg is met al die deurwaarders aan zijn deur.we hebben ook depolitie verwittigd over de gestolen fietsen ,iedere dag rijd hij op een andere fiets waar het slot van open gebroken is hij loopt steevast met een schroevendraaier in zijn zak. laatst zag ik hem een slot slopen van een fiets bij het station. nee hier geen honden pesters opde bbq. Hein. "

 Hein, wat erg deze buurman..

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Hier nog steeds droog. Afwisselend een beetje zon maar veel bewolking. En Liz? Tja, in haar eigen hoekje! Zij vindt dit weer echt balen! Al de hele week verblijft ze daar! Komt er alleen vandaan voor de dagelijkse zaken! Jammer hoor.
 
Maar ja, vanaf morgen droog, dan zal ze in de loop van de week wel weer de oude worden. "

 Komt dat door het onweer martin ? 

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

"   Sorry maar deze buurman is niet welkom op de bbq nu niet nooit niet. er zijn grenzen en wie aan mijn honden komt komt aan mij. als ik boodschappen ben doen voor mijn deur de hondjes pesten heb je aan mij een verkeerde dat heeft hij ook gevoeld, kwam net thuis toen ik zag dat hij met een bezem tegen mijn deur stond te tikken waar op mijn hondjes gingen blaffen nou ik heb hem een peut gegeven hij was stomdronken nee kom niet aan mijn honden dan ben je mij.denk dat hij gauw weg is met al die deurwaarders aan zijn deur.we hebben ook depolitie verwittigd over de gestolen fietsen ,iedere dag rijd hij op een andere fiets waar het slot van open gebroken is hij loopt steevast met een schroevendraaier in zijn zak. laatst zag ik hem een slot slopen van een fiets bij het station. nee hier geen honden pesters opde bbq. Hein. "

 Sorry Hein! Wat is dat toch met je buren! Wonen er nog wel gewone mensen?! Dit is idd niet leuk meer hoor! En dan hondjes pesten, bah wat laf zeg!

 

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

"  Komt dat door het onweer martin ?  "

 Hier heb ik gelukkig weinig onweer gehad Willemijn! Maar ze hoeft de regen alleen maar te horen (ik zie dan nog niets) en dan is ze al weg! Of dat iets met haar rugzak te maken heeft weet ik natuurlijk niet. Maar het is wel extreem hoor, vind ik. Maar, 1 lichtpuntje: ze ligt niet te rillen van angst of zo. Sterker nog, als ze slaapt ligt ze gewoon te blaffen! Wellicht iets verwerken uit haar verleden? Ik kan niet in haar koppie kijken, helaas.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Hier heb ik gelukkig weinig onweer gehad Willemijn! Maar ze hoeft de regen alleen maar te horen (ik zie dan nog niets) en dan is ze al weg! Of dat iets met haar rugzak te maken heeft weet ik natuurlijk niet. Maar het is wel extreem hoor, vind ik. Maar, 1 lichtpuntje: ze ligt niet te rillen van angst of zo. Sterker nog, als ze slaapt ligt ze gewoon te blaffen! Wellicht iets verwerken uit haar verleden? Ik kan niet in haar koppie kijken, helaas. "

 Jammer martin, muziekje erbij, ?? Zachtjes tikt de regen tegen het zolderraam ? Als ze er dan van in slaap valt, is het misschien het ritme van de regen.......alleen jammer dat ze zich dan afzondigd.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Beetje drukke week achter de rug, ga ook niet alle pagina's nalezen, sorry! Joy had lekker rustig weekje. Om de dag het kleine pad losgelopen, en verder behoefterondjes. Nog even gespeeld met de buurhonden, maar na 10 minuten plofte ze alle 3 neer van de warmte. Gaf ze geen ongelijk. Gisteravond naar mn ouders geweest, heeft ze met dr vriendje speeld. Ouders zijn 27 jaar getrouwd gister. Gelijk vaderdagcadeau afgegeven. Vriendlief werkt vandaag en morgen, dus zondag lekker met zn 2tjes. 
Liggen samen lui te doen op de bank. Maar ze houd me goed in de gaten. "

 Van harte, rosanja.....en wat heerlijk dat joy zo fijn kan spelen met de buurhondjes.

honden page profiel JudahJudah 3 doggies

honden foto van Judah

Vandaag vieren we mijn verjaardag de eerste keer zoveel mensen hier thuis 

Wat een heerlijk dier is Judah toch..

Hij gedraagt zich perfect ligt lekker op z'n eigen plek achter de deur te slapen komt af en toe even kijken 

 

Volgens mij voelde hij zich echt de man des huizes al die mensen speciaal voor hem haha..

honden page profiel Hakuna MatataHakuna Matata 3 doggies

honden foto van Hakuna Matata

Met Minion trainen we dat hij beter op ons gaat letten.

M'n moeder denkt als we zo door blijven gaan dat het geblaf er straks stopt.

En als de deurbel gaat moet hij in zijn mand blijven, en we merken al dat hij minder vaak blaft.

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

"  Jammer martin, muziekje erbij, ?? Zachtjes tikt de regen tegen het zolderraam ? Als ze er dan van in slaap valt, is het misschien het ritme van de regen.......alleen jammer dat ze zich dan afzondigd. "

 Ach, Liz heeft niets nodig om in slaap te vallen. Maar het afzonderen vind ik niet leuk.

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

" Vandaag vieren we mijn verjaardag de eerste keer zoveel mensen hier thuis 
Wat een heerlijk dier is Judah toch..
Hij gedraagt zich perfect ligt lekker op z'n eigen plek achter de deur te slapen komt af en toe even kijken 
 
Volgens mij voelde hij zich echt de man des huizes al die mensen speciaal voor hem haha.. "

 Judah alweer 1 jaar? Wat gaat de tijd snel hè? Gefeliciteerd!

honden page profiel JudahJudah 3 doggies

honden foto van Judah

"  Judah alweer 1 jaar? Wat gaat de tijd snel hè? Gefeliciteerd! "

 Nee mijn verjaardag!! Haha judah is net een half jaar hij denkt dat alle mensen voor hem komen zo trots hij is haha!

pagina 45 van 64 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 4546 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64
Volgende forumvraag: Knippen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^