Het seizoenstopic.........de zomer !

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Net terug van wat een ontspannen ronde om had moeten worden. Daar dacht onze puber anders over.......
We liepen nog maar net het pad op richting het wandelgebied en Duco vond het grappig om direct achter mensen met hun hond aan te rennen weet ik niet hoeveel meter verder op. Roepen heeft dan totaal geen zin, dringt niet tot hem door op zo'n moment. Het jammer was dat de die mensen ipv even stoppen gewoon stug doorliepen. Mijn vriend er achter aan en die mensen roepen, maar niks geen reactie, wind stond verkeerd. Uiteindelijk heeft mijn vriend dik 1km achter ze aan gelopen en toen keek Duco een keer op waar wij waren (ik was blijven staan ivm als Duco bedacht een andere kant op te gaan en weer terug naar de plek waar gij weg liep), toen kwam hij direct. Dat was wel weer goed denk ik dan. Boos op de mensen die niet stopten. Ik doe dat altijd als er een vreemde hond in 1x bij ons loopt. Duco had zijn be weging wel weer gehad dus wij richting huis. Komen we een andere hond tegen (wij hadden Duco aan de lijn) begint Duco te blaffen en te trekken aan de riem, hij heeft nog nooit naar een andere hond geblaf aan de riem. Spanningen???? Ik denk het wel. Maar voel me er wel naar onder. Het blaffen en zo aan de riem trekken is iets wat ik absoluut niet wil en hoop dus dat dit eenmalig was. 
 
Sorry van het lange verhaal, moest het even kwijt. "

 geen sorry..... goed dat je je verhaal hier even kwijt kan, het is vervelend en naar als mensen zo reageren, kom even de kant van je op dan komt de hond ook mee.....door spanningen die je hond van jou voelt kan dat zo maar dat ze te keer gaan om ook hun spanning kwijt te raken.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

we gaan over naar een nieuw topic.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  
Uitkijken met tomaat, die komt van de nachtschade familie en kan jeuk en diarree veroorzaken.  "

 helemaal goed, een klein stukje , okee,maar daar bij laten.

honden page profiel RosanjaRosanja 3 doggies

honden foto van Rosanja

Pff. Gister kwam mn moeder langs, was joy overenthausiast. Maar ook hele tijd dr oren schudden. Rest van de dag geen last. Komt mn vriend thuis, weer super blij, weer oren schudden. Maar dit keer bleef ze schudden en dr kop schuren over dr kleed. Dus ik oorcleaner tegen ontstekingen, mijten etc (doktersrecept) erin gegooid. Was het over. Sta ik vanmorgen op. Constant schudden. Oren zijn super schoon, kan niks zien. Ook geen rare geuren (zoals ze vroeger wel had). Dus zo maar da bellen of ik dit weekend dat spul moet gebruiken en evenrueel volgende week langskomen als het niet over is, of toch langskomen dat ze wat verder naar binnen kijken. Ik zou niet weten wat het kan zijn. Ze zijn schoon, niet rood, mag eraan zitten, heeft niet langs grasaren of iets gelopen laatste tijd. 

honden page profiel RosanjaRosanja 3 doggies

honden foto van Rosanja

"  helemaal goed, een klein stukje , okee,maar daar bij laten. "

 Ze krijgt nooit tomaat hoor. Ze zat me zo lief aan te kijken. Alles met mate uiteraard! 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" http://www.hondenpage.com/hondenforum/209899/seizoen-topic......-eindelijk-zmer-!.php "

 

 

 

zie een paar berichtjes hierboven.... nieuw topic.

pagina 64 van 64 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64
Volgende forumvraag: Knippen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^