Het seizoenstopic.........de zomer !

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ellenellen 3 doggies

honden foto van ellen

" Hier......Bams wordt jij eens wakker....zucht niet wakker te krijgen.... "

 zó lief, twee van die grote beren, zó vertederend bijelkaar liggen té schattig

honden page profiel ellenellen 3 doggies

honden foto van ellen

" Ruby, gelukkig is het goed gegaan dat Puck vandaag alleen kon blijven!
 
Met sloten en oude plassen kijk ik ook uit, als ik Black de kans geeft drinkt hij overal uit.
Ik heb zo'n waterflesje voor hem mee, daar krijgt hij van onderweg.
 
Antje, Abu ziet er goed uit, hoor.
Wat klein is ie, dat zie je als hij op zijn klein stukje krant past. 
 
Ellen, ze zien er mooi uit, ik vind paars een hele mooie kleur (mooier dan roze) "

 dankjewel Sylvia, het is echt een prachtige kleur

honden page profiel ellenellen 3 doggies

honden foto van ellen

" Gijs heeft een mooi stevig drolletje gedraaid  
heb nog niks terug van de gemeente over het water daar... maar voorlopig moeten we maar iets anders zoeken om te zwemmen.. maar wat? "

 Gelukkig Lieke, Gijs weer wat beter, blijft toch altijd eng met die vieze wateren, raar dat je nog niks van de gemeente hebt gehoord, is toch wel een belangrijk iets

honden page profiel ellenellen 3 doggies

honden foto van ellen

" Zo, ff een uurtje met Puck gefietst. Langs een vriendin geweest die een dorp verderop woont maar helaas was ze niet thuis dus weer verder gefietst. Nu heerlijk moe. Met m'n rug en heup ging erg goed. Het afstappen is wel voorzichtig zijn dat ik niet te snel ga. Eerst voeten aan de grond, dan voorzichtig van het zadel af. Alles met beleid hihi. "

 gelukkig al weer iets beter Ruby, ja rustig aan, voor je het weet schiet het er weer in.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

"  Goed zo ruby.....met beleid, en wat jammer dat je vriendin er niet was....telefoontje ?  "

 

Heb haar net geappt. Was ook spontaan hoor, telefoon had ik niet mee toen ik op de fiets zat. Bedacht me dat ook toen ik al aan het fietsen was :).

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

"  Hoe dat komt ? Ook door mij geen moment wil ik dat Ogin bams belaagt, ogin is hier in het begin geweest en heb dat dus nimmer goed gevonden, daarna is ogin opgevoed door volwassen honden die het niet pikken van een kleine duvel  die hun belagen, hahahaha.......ik heb Ogin uitgekozen al met twee weken oud, en ik ben daar niet van afgeweken al die weken dat ik op haar moest wachten, ze was de rustigste pup.........veel hebben mij gezegd.....bams is te oud en te lang alleen geweest daar doe je bams geen plezier mee, en tuurlijk heeft dat bij mij vragen opgeleverd, vandaar dat ik gelijk heb ingegrepen als ogin bams wilde belagen, vandaar dat het zo uitstekend gaat met deze twee.......ogin komt vaak bams opzoeken om.....bij dr te liggen....wel hou ik regels aan voor ogin.....alles is bams eerste.......dat weet ogin nu, ze wacht geduldig zonder morren, ook ga ik apart met ogin weg doe ik expres ook voor later....en ook bams geef ik apart aandacht....snachts slapen ze apart, bams bij mij en ogin beneden, geen probleem, geen geharrewar in huis, dat weten ze, een goede harmonie zo......als ik weg ga, sporten of wat dan ook, gaan ze beiden apart, ze kunnen elkaar zien, maar ze kunnen niet bij elkaar, als Ogin volwassen is zal het anders gaan...mogen ze wel samen. "

 Echt super Hoe je het doet met die 2. Ooit wil ik er ook een 2de witje bij. Maar ben nog zo hard aan het piekeren of ik er wel goed aan doe. Shadow en ik zijn 1 en hoe gaat het dan als er een ander komt en ze mijn moet delen. Maar het kan ook zo ontzettend leuk zijn 2 en zeker als de honden ook samen zo mooi met elkaar overweg kunnen net als bij jou. Nou ja voorlopig nog een paar jaar niet. En misschien wel nooit.

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Denk dat wij zo wederom nog een fijne avond wandeling gaan maken rondom de boerderij langs de dijk.

Overdag wilde madam weer niet veel.

Tussen de middag naar kapel en terug geslenterd  (1km lopen erheen en dan weer 1km terug) half uur over gedaan, haar lekker wat laten snuffelen en bij het kapelletje even op het bankje gezeten voor ee weer terug liepen.

Eind vd middag alleen maar rondom het huizenblok en verder heeft ze in de tuin vertoeft.

 

Morgen een dubbele dienst eerst van 7.00-11.00 en dan in de avond 17.00 tot ongeveer 21.00/21.30

Dus tussendoor prima de tijd voor Chica

honden page profiel RosanjaRosanja 3 doggies

honden foto van Rosanja

" Rosanja..........ik zeg het toch steeds weer, oppassen met sloten.....een grote bacterieen....de ziekte van weil kan daar door de rat heersen..... "

 Gelukkig geen ratten daar en geen stilstaand water! Als ik alleen met haar loop, is ze redelijk makkelijk uit het water te houden, maar de buurhond springt in elk druppeltje en dan gaan joy dr oren dicht. Helaas.. 

Ik was inderdaad wel op de hoogte van de ziekte. Toch bedankt (:

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

"  Echt super Hoe je het doet met die 2. Ooit wil ik er ook een 2de witje bij. Maar ben nog zo hard aan het piekeren of ik er wel goed aan doe. Shadow en ik zijn 1 en hoe gaat het dan als er een ander komt en ze mijn moet delen. Maar het kan ook zo ontzettend leuk zijn 2 en zeker als de honden ook samen zo mooi met elkaar overweg kunnen net als bij jou. Nou ja voorlopig nog een paar jaar niet. En misschien wel nooit. "

 Ooh ik denk ook wel eens, jaaaaa een 2e erbij!

Maar ten eerste wil vriend dat niet, ten 2e is het financieel ook meer een "last" en ten derde vind ik 1 ook wel genoeg. ..

Maar dromen mag toch 

 

(Beste vriendin had nog een Schotse collie pup uit nestje over en dan smelt je gewoon hebben hebben hebben! Maar gezond verstand wint hihi)

honden page profiel RosanjaRosanja 3 doggies

honden foto van Rosanja

Terwijl ik lekker op de bank lag, heeft joy het huis verbouwd. Blijkbaar heb ik het toch niet zo neergelegd als het moet. Ze is hier vanmiddag een kwartier mee bezig geweest, zojuist weer een paar minuten. En ineens had ze dr bot onder de kast vandaag getoverd en nu krijgt die de volle laag.

honden page profiel De relteckelbende.De relteckelbende. 3 doggies

honden foto van De relteckelbende.

Willemijn,vanavond was er op ned 1 een uitzending van bed and breakfast en daar werd dus ook een boottocht gehouden door de blauwe stad wat is het daar mooi zeg alleen al om die reden zou ik als ik het kon betalen er heen verhuizen. verder niet veel nieuws hier heb lekker wezen bbqen en de hondjes hebben heel de middag buiten op het veld gelegen in de schaduw, Hein.

honden page profiel Anthony & KyoAnthony & Kyo 3 doggies

honden foto van Anthony & Kyo

Ach waarom ook niet, een andere hond is een prima kussen toch? 

honden page profiel Nadine Nadine 3 doggies

honden foto van Nadine

Goedemorgen ons lilly is vanmorgen een jonge dame ze is loops voor de eerste keer nu ligt ze rustig te slapen 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Niet te makkelijk over denken een tweede hond erbij.......altijd de eerste veel aandacht geven, en de pup bij de oudere hond rustig manen......ook is het heel belangrijk om aparte dingen met de honden te doen en te blijven doen, tuurlijk samen maar veel apart zodat beiden aandacht van de baas apart krijgen en in hun ogen heel belangrijk zijn.....en tijd hebben.....niet denken even snel uitlaten ik neem ze samen wel mee....naar het water ga ik zelfs apart met bams......dat zal ik blijven doen....gaat ogin ook mee dan samen......als ogin volwassen is is bams helemaal aan dr gewend....bams zoekt ogin op om ook bij haar te gaan liggen.....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Hein.....de blauwe stad is een heerlijk gebued om met je honden en ook zonder honden te wandelen, rustig en stil...gezellig twee havens heeft, koffie drinken kan....swinters zie je niemand daar...alleen bams en ik....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

In het zuiden schijnt vandaag nog een tijd de zon. Over het noorden trekt veel bewolking en tegen de avond kan wat lichte regen vallen. Het wordt 17 graden in het noorden tot 22 in het zuiden. Het weekend verloopt overwegend grijs. Zaterdag valt de hoeveelheid regen mee, maar zondag komen in het hele land buien voor. Komende week blijft het erg wisselvallig. Vanochtend zijn er wolkenvelden met af en toe kleine gaten waar de zon door schijnt. In Zeeland is het vrij zonnig en ook in Zuid-Limburg laat de zon zich vaker zien. In het hele land is het droog. Later in de ochtend kan op meer plaatsen in het zuiden, maar ook in de Randstad de zon even doorbreken.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Dat is dan bijkomen voor de honden 

honden page profiel Nadine Nadine 3 doggies

honden foto van Nadine

" Dat is dan bijkomen voor de honden  "

 

lilly loops voor de eerste keer vandaag

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

"  lilly loops voor de eerste keer vandaag "

 Lilly word een volwassen dametjes 

honden page profiel Nadine Nadine 3 doggies

honden foto van Nadine

"  Lilly word een volwassen dametjes  "

 

ja Dank je witte shadow

honden page profiel RosanjaRosanja 3 doggies

honden foto van Rosanja

Vandaag niet zoveel zin om iets te doen. Is best warm buiten. Gister en eergister lekker groot rondje gelopen, morgen spelen met de terrorpup. Dus even dagje rust en het huishouden doen.

Joy denkt daar natuurlijk anders over en heeft dr eigen denkspelletje bedacht.

Ze slaapt op een oud dekbed van ons en heeft gister dr bot onder de kast vandaan getrokken. Nu kauwt ze er 4 keer op, verstopt hem onder de deken. Trekt de deken stukje omhoog, schuift het bot met dr poot onder de deken, gaat naar de andere kant en dan gaat ze net zolang graven en doen tot ze hem weer heeft. En daar is ze al een kwartier mee bezig. Speuren voor luie baasjes hahaha

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Nadine

een mooie taart voor Lilly omdat zij nu een echte dame is!

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Wij zijn al op de heide geweest, Gijs had het echt even nodig om flink te kunnen rennen

Heeft nog heel leuk gespeeld met een buitenlands hondje

 

De temperatuur was ook heerlijk!

honden page profiel Nadine Nadine 3 doggies

honden foto van Nadine

" Nadine


een mooie taart voor Lilly omdat zij nu een echte dame is! "

 

Dank je wel lieke zeer lief ze is er bly mee ;-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

De zon breekt hier door, beiden liggen binnen, voor hun is het buiten wat te warm weer....rustig aan is het motto dan maar.....goede temperatuur dat is het wel.

honden page profiel De relteckelbende.De relteckelbende. 3 doggies

honden foto van De relteckelbende.

Hier liggen ze buiten heb een enorme kersen boom staan en een parasol plus alles nat gespoten van morgen, Willemijn was echt mooi de blauwe stad rustig en stil dacht altijd een flinke sloot maar het is een immens groot water zeg. wees er maar blij mee Hein.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Hier liggen ze buiten heb een enorme kersen boom staan en een parasol plus alles nat gespoten van morgen, Willemijn was echt mooi de blauwe stad rustig en stil dacht altijd een flinke sloot maar het is een immens groot water zeg. wees er maar blij mee Hein. "

 Er varen veel boten, geen last van hoor, maar altijd gezellig, ook zeilboten.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Hein wat heerlijk die kersenboom, natuurlijke schaduw, heerlijk voor jezelf en de diertjes.

honden foto van Antje en de beestenbende

Hier hebben Nala en Simba weer met zijn 2en in de tuin geweest.

Wel onder toezicht van mij.

Want Nala zit in de laatste week van haar loopsheid.

Maar ging gelukkig goed.

Nala geeft duidelijk naar Simba aan wanneer hij te ver gaat en daar luisterd hij ook naar.

 

honden page profiel petra en jackpetra en jack

honden foto van petra en jack

In de tuin gewerkt vandaag...wat een lekker weer.

(Met deze temperatuur voel ik mij wel prettig)

De sproeiers staan weer aan.

Nu even een lekkere maaltijd salade maken....en vanavond lekker niets.

pagina 27 van 64 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 2728 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64
Volgende forumvraag: Knippen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^