In woonkamer feesten!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel martinezbordermartinezborder

Hoi. 

Mijn border wollie gaat steeds beter. Ze is alleen zo onrustig als ze in de woonkamer is. Ze blijft dan maar heen en weer lopen terwijl zr in de gang  gaat liggen slapen....hierdoor ligt ze veel in de gang terwijl ik haar liever in de woonkamer zou hebben. Kan t zijn dat t te druk is? Ze gaat wel liggen om na 30sec weer op te staan. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Je beschrijft het zelf al, ze gaat naar de gang om te ...slapen....de woonkamer zal te groot zijn en wat druk....in de gang is het wat kleiner ? 

honden page profiel martinezbordermartinezborder

Ja gang is een stuk kleiner ja. Woonkamer is idd groot. Ja eigenlijk heb ik zelf t antwoord al gegeven. Ze heeft geen rust in de woonkamer. 

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Laat je hond lekker haar eigen plekje zoeken. Als dat op de gang is, dan is dat op de gang. Prima toch? Als ze jouw gezelschap wil, komt ze heus wel bij jou liggen. 

Je kunt ook een mand op de rustigste plek in de woonkamer zetten. Zorg ervoor dat dat ook echt haar plek is, waar ze niet gestoord mag worden. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Ik ga mee met het antwoord van hettie. 

 

Hier ligt puck in de zomer hele dagen in de slaapkamer onder mn bed (gelijkvloers en dat is de koelste plek van t appartement). Ik ga haar niet verplichten in de woonkamer te blijven. Natuurlijk jammer, maar de hond moet kunnen liggen en uitrusten waar die zelf wil (vind ik).

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ja gang is een stuk kleiner ja. Woonkamer is idd groot. Ja eigenlijk heb ik zelf t antwoord al gegeven. Ze heeft geen rust in de woonkamer.  "

 Hier een jonge hond, mag overal komen, maar als ze gaat slapen...........zoek ze toch een wat kleine ruimte op, de berging die is aansluitend aan de keuken, lekker rustig, hoewel hier niet veel mensen rondlopen.....zo klein als ze was deed ze dat al.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^