fietskar

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anita (Gast)

Hallo allemaal,   Wij zijn fietsers. Hebben een hond van 10 kg. Inmiddels gebleken dat een mand (voor of achter) niet geschikt is. Onze Joep is ernstig nieuwsgierig en wiebelt te veel. Dus besloten voor een hondenfietskar. Maar welke??? Iemand ervaring? Wat is leuk voor de hond? In ieder geval een cabrio natuurlijk. En ook waterdicht als het nodig is. En verder: de kar moet over de Limburgse holle wegen kunnen en dus is geveerd misschien wel lekker voor ons hondenkind.  

honden page profiel **

honden foto van *

Over zoiets of met zoiets heb ik niet veel ervaring mee, en met eigen woorden kan ik je misschien niet juiste tip geven  ...

Maar kijk even of je deze handige tips over aantal honden-fietskars met voordelen en nadelen uitleg over  ....wat helpen kan ??

                                                                    KLIK HIER

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Ik heb een fietskar van Blue Bird en ben er erg tevreden over. Hij is lekker ruim, ik gebruik m ook als boodschappenkar.

 

Qua vering hoor ik de honden niet klagen. 

 

http://hollandbikeshop.com/fietskarren/blue-bird-fietskarren/blue-bird-hondenfietskar/blue-bird-fiets-hondenkar-20-geel-zwart/

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Mooie site Gijs........er staan er mooie op....het zit altijd aan een gewicht voor je hond, jammer......77 kilo zal niet lukken.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ik heb een fietskar van Blue Bird en ben er erg tevreden over. Hij is lekker ruim, ik gebruik m ook als boodschappenkar.
 
Qua vering hoor ik de honden niet klagen. 
 
http://hollandbikeshop.com/fietskarren/blue-bird-fietskarren/blue-bird-hondenfietskar/blue-bird-fiets-hondenkar-20-geel-zwart/ "

 Ook een mooie.

honden page profiel **

honden foto van *

" Mooie site Gijs........er staan er mooie op....het zit altijd aan een gewicht voor je hond, jammer......77 kilo zal niet lukken. "

 Och wil jij ook voor jouwe lieverds zo karretje ?

Misschien is voor jou zoiets dan ?? ==> KLIK HIER    oof  ZOIETS ... ?

Volgende forumvraag: Likken - wassen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^