Woofstock!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

Gaat er iemand van hier toevallig naar Woofstock, dit weekend in Eindhoven?Ik ga morgen, mét Podjes. Benieuwd of ik bekenden tegen ga komen :)

honden page profiel YvonneYvonne 3 doggies

honden foto van Yvonne

Ja, ik ben er ook weer, met Lex..

Wij gaan morgenmiddag, in de ochtend heb ik eerst nog speurles met Babs, zo rond half drie denk ik..

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe 3 doggies

honden foto van Doortje & Tibbe

Oh dat is dit weekend! Ik weet nog niet of ik ga. Is het leuk daar?

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

" Oh dat is dit weekend! Ik weet nog niet of ik ga. Is het leuk daar? "

 Ik vond het vorig jaar best leuk :)

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Ik weet het nog niet. Als ik ga, ga ik zondag. Was wel gezellig vorig jaar.

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Wij gaan morgen! Wel met de kar natuurlijk. 

honden page profiel  Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus 3 doggies

honden foto van  Kiki met Harley D. & Pampus

Ik ben vandaag geweest!
Heel wat dingen gekocht en leuke contacten gemaakt!

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Wij zijn vandaag geweest! Met Aiko een workshop hoopers gedaan, dat vond ze fantastisch! En met Ronin een workshop puppymassage gedaan, ik had het resultaat nooit verwacht. Hij is nogal een friemel zegmaar, maar na een paar minuten lag hij heeerlijk ontspannen helemaal languit en af en toe een diepe zucht  Ook heeft hij nog een mini balansparcourtje gedaan. Verder zijn ze beiden even nagekeken door de osteopaat, Ronin was helemaal soepel en fit en Aiko heeft toch weer een wat stijve rug op één plek. Zeker niet heel erg, maar waarschijnlijk beïnvloedt het wel haar achterpoten want ze heeft weinig drive vanuit haar achterpoten als ze loopt. Dat stukje rug gaan we dus ook meenemen als we heupfoto's gaan laten maken.

 

Tussendoor hebben ze heerlijk genoten van een hondenijsje en Aiko heeft lekker een uur op schoot geslapen. Wel heel vervelend dat mensen dan hun hond bij haar lieten komen, zodat ik ze nog maar net weg kon duwen. En nog erger was dat één vrouw haar zo schattig vond dat ze haar wou aaien en beledigd was toen ik vroeg of ze heel gauw haar hand terug wou trekken omdat Aiko sliep. Wie gaat er nou een slapende hond aaien!? En een andere vrouw liet haar hond bij Ronin terwijl hij zijn ijsje aan het eten was en vond het ook raar dat ik die hond toen weg duwde.. Ach voor de rest ben ik heel veel leuke mensen tegen gekomen! Ook de vraag gehad of het wel echte Goldens zijn, omdat Aiko de helft van alles wat ze aangeboden kreeg niet lustte en Ronin niks van vreemden aanneemt hihi. Ik was wel heel blij dat ik de kar mee had! Daar konden ze allebei in zodat ze niet lastig gevallen werden door honden aan flexi's en graaiende armen.

 

Dit is de buit:

 

 

Zak runderoren, lamsstaartjes, konijnenoren en gratis kangoeroestaafjes

 

 

En dit zijn ze samen in de kar in de trein terug, het zijn zulke schatjes! De voorraad snoep lag open en bloot in de kar en ze hebben het niet aangeraakt. In de trein mochten ze wel ieder alvast wat te knagen en nu liggen ze lekker te pitten. Wat is het toch fijn om hondjes te hebben die zich zo veilig bij je voelen (althans dat maak ik op uit hoe ze zich bij mij gedragen).

Volgende forumvraag: hondenwandeling de Vennen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^