Op verkenning in de bench :)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel EviEvi

we hebben een grote bench (1.20cm) staan voor de andere hond als we niet thuis zijn. De bench staat nu al 3 maanden in huis maar Bo ging daar nooit in, ze moest hier ook niet in van mij en nu nog niet. We gebruiken die enkel voor de andere hond. 

De bench staat altijd open en de andere hond gebruikt dit als zijn rustplekje als hij even genoeg heeft van de hyperkinetische Bo :)

 

maar net ging Bo even zomaar zelf in de bench en ging hier zelfs neerliggen op het kussen dat er in ligt. Ik heb niets gezegd dus ook niet beloond. Want ik ben niet van plan om dit voor haar te gebruiken. Maar ik bedacht me nadien dat dit eigenlijk het rustplekje is van de andere hond.. Moest ik wel iets gezegd hebben dan op Bo? Vind dan ook weer van niet want ik vind het super dat ze zelf dingen onderneemt en dan wil ik niet dat ze hierin afgestraft word.. 

 

Als we verhuist zijn (hebben zo goed als zeker een huurcontract) hebben we beslist dat de honden niet meer in de zetels mogen. Dus ik ga zoeken naar een gezellig kussentje voor elk om op te liggen en waar ze nog dicht bij ons liggen. Hopelijk lukt de overgang voor de honden goed. Voor Bo zal dit minder een probleem zijn, die 'vecht' zo niet tegen de regels in zoals de andere hond. 

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Die andere hond woont niet in het huis? 

 

Als de band onderling erg goed is en er respect naar elkaar toe, dan zie ik er niet een probleem in. 

Ik had hier ook regelmatig een oppas hond. Die hond ging dus ook wel eens in de mand van Moh liggen, Moh vind dat geen probleem en gaat dan op een andere plek slapen. 

Maar is er1 van de2 beetje bezitterig dan zal je ze hierin wel moeten sturen.

Volgende forumvraag: Laika en haar zusje
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^