Dag lieve Sam

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Heel veel sterkte met dit oneerlijke verlies.

SAM houdt voor altijd een plekje in jullie hart.

honden page profiel ritarita

honden foto van rita

sterkte met het verlies van je hond , ik weet wat het is ook pas mijn teckel in laten slapen ,die van jou is helaas niet oud geworden ,echt erg , simon is nog ruim 13 jaar geworden ,maar het valt niet mee ,wat een gemis .

honden foto van Ria Vincent R.I.P.Vienna en Diego

Wat worden ze vreselijk gemist als ze er niet meer zijn he.Je hele leven staat op zijn kop,en alles ontgaat je.Een deel van je leven gaat met ze mee,en dat stukje zal altijd met ze meegaan waar je ook bent.Laat je gaan als je verdrietig bent,en put troost uit gedenkdingetjes zoals foto`s of iets anders.Het verdriet word er niet minder om,en neem de tijd om te rouwen,want dat is waar je doorheen moet.Ik zit er nog midden in,en ik neem de tijd om dit enigzins te verwerken voor zover dat mogelijk is.

 

Veel sterkte gewenst en knuffels van mijn boomies.

honden page profiel Nadine Nadine

honden foto van Nadine

By my vrydag 1j geleden nog mis ik haar al heb ik nu een maltezer 8maanden toch blyf ik myn lieve queenie missen veel sterkte

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Dag lieve Sam, het zegt zo veel die paar woorden van je......veels te jong dat doet veel pijn en is heel moeilijk te verwerken.....heel veel sterkte met dit grote verlies.

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Zo'n mooierd... Heel veel sterkte gewenst.

honden page profiel LennyLenny

honden foto van Lenny

Veel sterkte!

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^