Scheermesje opgegeten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel FayFay

honden foto van Fay

Dierenarts is ook belachelijk duur, hier betalen we maar 28 euro intreegeld, vriendin van mij mocht 54 euro intreegeld betalen, dan ben je alleen nog maar binnen voor je huisdier.

honden page profiel YaraYaragoedgekeurde fokker

honden foto van Yara

" even duidelijk niet iedereen kent mensen die even mee willen rijden en bakfiets? Ja dat heb ik ook niet ben trouwens vandaag geweest en het was allemaal in orde niks gevonden mischien uitgepoept of er nooit geweest gelukkig maar! En de kosten vielen wel mee, verder nog even de hond na gekeken en zag er goed uit :-) kreeg zelfs compliment over de mooie vacht en tandjes haha wel heel erg bedankt voor de hulp of de ontbijtkoek heeft geholpen weet ik niet maar de volgende x ga ik wel het liefst direct als er wat aan de hand is want na jullie reacties voelde ik me wel een beetje van he.. Ze hebben ook wel gelijk stel dat er wel echt wat is dus bij deze ook bedankt voor de commentaar reacties :p maar dat betekend niet dat ik de dierenarts kosten niet veels te duur vind!  "

 Super fijn dat alles goed is 

 

En nu lijkt het of je de kosten voor niks gemaakt heb, maar in dit soort situaties toch liever 10x te vaak gaan dan 1x te weinig. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Dian......misschien kan je lid worden van de dieren ambulance.....die komen je dan ophalen en thuisbrengen als je naar de dierenarts moet....het is een eenmalige betaling jaarlijks.......ook wordt je gebracht dacht een x per week naar cursus, je kan eens informeren daarnaar in jouw gemeente.

honden page profiel **

honden foto van *

 Maar ... over wie en welke hondje ( welke hondje is dat weten wij ook niet ! ) eindelijk hebben wij nu ??

Is het dat zoals topic begonnen was ? onder de naam van Dianne of is topic van Dian  toch ??

 Dit lijkt me nu net zoals topic in een ander topic, 2 topic's door elkaar ?

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Hier ben je voor een consult ook meteen 45 euro kwijt. Ik was een keer meteen 80+ euro kwijt voor een consult, wondje kijken en antibiotica spuit en tabletjes.

Maar ik heb geen idee van de kosten van een röntgenfoto.

honden page profiel FayFay

honden foto van Fay

" Hier ben je voor een consult ook meteen 45 euro kwijt. Ik was een keer meteen 80+ euro kwijt voor een consult, wondje kijken en antibiotica spuit en tabletjes.Maar ik heb geen idee van de kosten van een röntgenfoto. "

 



Ik heb een keer gehad dat ik geen consult hoefde te betalen, ik had de dierenarts al 3 keer telefonisch gewaarschuwd dat mijn hond niet het zonnetje in de praktijk zou zijn en dat hij een hotspot had en ik een kuurtje wou. Nadat mijn moppie hem tot twee keer toe wou opvreten, 70 kilo woede, wat logisch is, ik ben ook niet blij als de arts in een wond gaat lopen roeren, was hij het wel met mij eens dat dit nutteloos was. Dus hoefde alleen de pillen te betalen omdat de dierenarts niet meer bij de hond in de buurt durfde te komen en stond te gillen als een schoolmeisje dat het beest levensgevaarlijk was.

Edit: mocht je dit lezen, nee ik ben het nog steeds niet vergeten en lig er nog dikwijls in een deuk om.

Dian (Gast)

ik noem mezelf dianne of dian ik ben dezelfde haha!

en dat van de dierenambulance wist ik niet is wel fijn! Ik durf geen auto te rijden en heb alleen een fiets mijn man is vaak van huis dus dat is een goede tip, consult was  geloof ik rond de 38,- en de foto was digitaal ik geloof dat die rond de 98,- zat en dit is bij mijn eigen dierenarts op normale werktijd en ze zeggen de goedkoopste uit de buurt maar ik vind het toch best wel prijzig maar ik weet dat een hond een "luxe" product is.. Dus ik mag eigenlijk niet klagen maar heb wel wat van jullie geleerd ! 

 

honden page profiel VincentVincent

Voor foto's is dat niet eens zo gek duur..
Wel lees ik dat je geen plan B hebt voor het geval er iets echt fout loopt.. ok de DA kan langskomen.. het is goed om daar per direct een spaarpotje voor aan te leggen.. je gaat het een keer nodig hebben.
Maar dat het allemaal duur is, is zeker :-S

honden page profiel R.E.RosenblattR.E.Rosenblatt

Onze toenmalige pup van hooguit een half jaar at ALLES. Er viel in de bijkeuken een flessenrek van de koelkastdeur vol flessen kapot.
De deur dicht, honden in de kamer. Nadat alles goed opgeruimd was, hoor ik onze pup kraken alsof ze op glas kauwde.
Om bepaalde redenen wilde ik niet meteen naar de dierenarts, vertrouwde geen operatie.
Ik heb een katoenen wattenschijfje uit elkaar geplozen, daar samen met lijnzaadolie en peperkoek een papje van gemaakt en haar dat te eten gegeven, ook dat at ons Kaninchenteckeltje vrolijk op.
De watten kapselen het event.gegeten glas in.
En ja hoor, de volgende dag poepte ze drie kleuren stukjes glas uit.
Kennelijk waren er toch stukjes glas de kamer ingesprongen die wij, ondanks zorgvuldig opruimen, niet gezien hebben.
Het komt vast goed, houd rekening met de grootte van je hond, en geef wél katoenen watteschijfjes, geen synthetische.
Ik weet niet wanneer het gebeurd is, of dit nog kan.
Ons hondje heeft er niets aan overgehouden.
O ja, ik zou geen braakmiddel geven!!!
Succes, Renate. Sorry, niet goed gelezen, het is al in orde, maar evengoed een tip voor hondenbezitters, dit werkt. ( natuurlijk vond ik het eng).

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Loopsheid van Blixem
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^