"Chemische" geur

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel YasminYasmin

honden foto van Yasmin

Ik was gisteren bij Action. Ik had op het forum gelezen dat sommige daar speeltjes kochten voor hun hond. 

Nu lag er een grote bal touw met aan de zijkant ook nog kleinere touwtjes Het leek me wel wat voor ons kauwmachientje. 

 

Thuis gekomen ging hij er onmiddelijk mee aan de slag. Toen ik het wou wegleggen om mijn kinderen op te halen merkte ik dat het een enorme chemische geur had. 

 

Nu voel ik me schuldig dat hij daar liggen op kauwen heeft. Dat kan toch niet gezond zijn? Ik dacht het nog in de wasmachine te gooien maar toch...

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Ik zou dit ding met chemische lucht niet aan mijn hond geven, wie weet met wat voor chemische troep het touw behandeld is.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Lijkt me sterk dat dit speelgoed behandeld is met chemie...ik ken het speelgoed bij de accion, leg het in het water, met azijn en laat het even  weken en droog het aan de waslijn......voetballen die zijn niet behandeld met chemie, maar als ze nat worden geven ze ook een vervelende geur af, even in azijn dan is de geur eraf.......en geen een speelgoed wordt met chemie behandeld, loop eens een dierenwinkel in en ruik daar maar eens aan het speelgoed voor de hond, allemaal een geur.....vooral de plastic speelgoed kippen, ook niet behandeld met chemie.

honden page profiel YasminYasmin

honden foto van Yasmin

" Lijkt me sterk dat dit speelgoed behandeld is met chemie...ik ken het speelgoed bij de accion, leg het in het water, met azijn en laat het even  weken en droog het aan de waslijn......voetballen die zijn niet behandeld met chemie, maar als ze nat worden geven ze ook een vervelende geur af, even in azijn dan is de geur eraf.......en geen een speelgoed wordt met chemie behandeld, loop eens een dierenwinkel in en ruik daar maar eens aan het speelgoed voor de hond, allemaal een geur.....vooral de plastic speelgoed kippen, ook niet behandeld met chemie. "

 Tx! Ga ik eens proberen.

Ik zeg niet dat er effectief iets opzit maar ik kon  het geurtje niet anders omschrijven.

We hebben nog zo'n touwbol (andere winkel) maar die ruikt helemaal niet zo indringend. 

Ik voelde me vooral schuldig dat hij daar al op zitten kauwen had. 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^