wooof hondenbrok

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Bigs&NeoBigs&Neo

honden foto van Bigs&Neo

Ik heb voor biggs en Neo al heel veel verschillend voer geprobeert en het enige tot nu toe is royal canin geweest wat ze echt lekker vonden en het ook goed op deden.. prins ook maar daar kreeg biggs uitslag van. Maar 70 euro voor een zak RC die binnen 2/3 weken op is gaat me net iets boven mijn budget. 

Heeft iemand ervaring met de brok van WOOOF? Hij lijkt in mijn oog opzicht wel een goede brok en hij word vergeleken met 3 andere merken oa. Farmfood. Waar weinig verschil in lijkt te zitten behalve de prijs..

Hun hebben een webshop. Zou iemand mij hier misschien meer hierover kunnen vertellen? Iemand die deze brok misschien heeft geprobeert ofzo of iemand die er wat meer verstand van heeft?

 

honden page profiel 3 muisjes3 muisjes

honden foto van 3 muisjes

Hier geen ervaring met de brok zelf. Wooof is van wat ik heb gehoord enorm asociaal tegenover zijn consumenten en gebruikt tevens nogal "vieze" marketing verhaaltjes om te concurreren. Persoonlijk zou ik zelf niks met deze verkoper te maken willen hebben, hoe goedkoop zijn brok ook is. De manier waarop zij zouden communiceren laat mij al zien dat ze nogal heel erg makkelijk met de zaken om gaan, en vraag me daarmee gelijk af of ze ook zo omgaan met het maken van de brok zelf. Ik kan mij hierdoor namelijk haast niet voorstellen dat wooof hoge kwaliteitseisen stelt aan de ingrediënten die zij gebruiken, daar komen ze in het geheel veel te laks voor over. 

 

Zie ; http://www.hondenpage.com/hondenforum/208010/wooof-hondenvoer.php 

 

honden page profiel Bigs&NeoBigs&Neo

honden foto van Bigs&Neo

" Hier geen ervaring met de brok zelf. Wooof is van wat ik heb gehoord enorm asociaal tegenover zijn consumenten en gebruikt tevens nogal "vieze" marketing verhaaltjes om te concurreren. Persoonlijk zou ik zelf niks met deze verkoper te maken willen hebben, hoe goedkoop zijn brok ook is. De manier waarop zij zouden communiceren laat mij al zien dat ze nogal heel erg makkelijk met de zaken om gaan, en vraag me daarmee gelijk af of ze ook zo omgaan met het maken van de brok zelf. Ik kan mij hierdoor namelijk haast niet voorstellen dat wooof hoge kwaliteitseisen stelt aan de ingrediënten die zij gebruiken, daar komen ze in het geheel veel te laks voor over. 
 
Zie ; http://www.hondenpage.com/hondenforum/208010/wooof-hondenvoer.php 
  "

 Hoi anouk, heel erg bedankt. Wist hier namelijk niks vanaf. Wil natuurlijk net als iedereen het beste voor mn maatje. Ik heb hier een hoop aan :)

honden page profiel 3 muisjes3 muisjes

honden foto van 3 muisjes

"  Hoi anouk, heel erg bedankt. Wist hier namelijk niks vanaf. Wil natuurlijk net als iedereen het beste voor mn maatje. Ik heb hier een hoop aan :-) "

 

Geen probleem hoor! Ik geef zelf aan mijn honden smolke, ik weet niet of je die brok al geprobeerd had maar daar zou je anders ook eens naar kunnen kijken, de prijs van die brok ligt aanzienlijk lager dan royal canin, zeker als je het online kan bestellen. Ik hoor hier in het dorp ook heel veel mensen die heel tevreden zijn met carocroc, dat ligt ook in dezelfde prijsklasse als smolke. 

honden page profiel Linda Linda

honden foto van Linda

Ik ben ook tevreden over Smolke, ik geef de graanvrije variant. Carocroc vind ik minder want zij gebruiken vleesbeendermeel als dierlijke eiwitbron. De prijs is maar ietsje lager maar zover ik kan beoordelen qua ingrediënten is de kwaliteit een heel stuk lager. Dan zou ik eerder Prins noemen als redelijk vergelijkbaar met Smolke :)

Volgende forumvraag: brokken geen versvoer
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^