Tekenmiddel

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel kirstenkirsten

Het tekenseizoen is helaas weer aangebroken,

Nu ben ik opzoek naar een goed natuurlijk tekenmiddel,

Nu heb ik een hond van 4, maar ook een pup van 5 maanden die op het moment 9 kilo weegt, ik vind het toch eng om zo'n pup al een tekenmiddel toe te dienen, vooral nu je steeds vaker die enge verhalen leest of verschillende pipetjes tegen vlooien en teken.

Iemand tips voor een natuurlijk vlooien en tekenmiddel wat ook een pup mag hebben?

 

 

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii

honden foto van Hettie & Charlii

Ik geef mijn hond iedere dag een bodempje magere yoghurt in haar bakje. De geur ervan gaat in je hond zitten, niet te ruiken voor mensen, maar wel voor teken en vlooien. Zij heeft geen last van die beestjes. 

honden page profiel DeniseDenise

honden foto van Denise

Wij gebruiken CDVET en Billy no mates, beide natuurlijke middelen. Voorheen met een middel van de dierenarts, Bravecto 1 keer gehad maar nooit meer na al die verschrikkelijke verhalen over eventuele bijwerkingen, altijd teken. Soms wel 6 teken van hem afgeplukt (gelukkig liepen ze nog op zijn vacht) en nu met deze 2 middelen geen teek meer gezien :)

Volgende forumvraag: iemand tips voor een goed tuig?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^