halsbanden power-dogs.com

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

D.E (Gast)

Wie heeft er ervaring met power-dogs.com?   Ik heb 2 februari 2016 online een halsband besteld en 134,- overgemaakt.. Na een maand ben ik gaan bellen waar hij bleef. Meneer was drie weken in amerika geweest, maar de band werd eind v d week verzonden. weer een week later gebeld nog niks binnen.. Was vreemd hij ging bellen en wat bleek verkeerde pakbon ingevuld. 2 weken later nog niks weer bellen.. Meneer snapte er niks van had hij nooit meegemaakt verstuurd 20 banden in de week.. Weer 2 weken later je raadt het al weer niks.. Weer bellen menner zei nu weet je wat het probleem is ik heb geen zwart leer.. Dus u heeft ons aan het lijntje gehouden en voorgelogen.. Ja daar komt het op neer zei hij.. Hij zou het geld overmaken, omdat hij niet kan leveren.. We zijn nu bijna 3 weken verder en veel smsjes geen antwoord en geen geld.. Koop hier dus nooit geen halsband, want hij is een oplichter. Ik ga proberen aangifte te doen in België waar meneer woonachtig is. Heb al eerder van zijn merk tuigen gehad, maar dit slaat echt nergens op..

honden page profiel Lola&JojoLola&Jojo

honden foto van Lola&Jojo

Nee geen ervaring mee, heb wel het merk gehad (tuig/halsband)

Gewoon in NL besteld bij www.casper.nl

Heb je met paypal betaald? 

Weet niet het fijne ervan maar die kunnen dan toch wat doen?

 

Succes

D.E (Gast)

hoi,

Bedankt voor je relatie. Ik heb de halsband via www.power-dogs.com besteld en zelf het bedrag via de bank overgemaakt. 

Klopt ik heb mijn andere tuigen en halsbanden ook van casper.nl, maar die ik wilde hadden hun niet..

Ik word nu niet meer te woord gestaan en mails en sms'en niet meer beantwoord. Als ik bel pakt hij niet meer op. 

Als je iets niet kan leveren stort dan het geld terug. Ze zijn nu met een hele nieuwe site bezig dus er zullen wel meer slachtoffers gaan vallen,want hij biedt heel veel zwarte halsbanden aan..

Tamara lietaer (Gast)

Beste Daisy Eeken, tot op heden wacht ik nog altijd uw klacht af van de order die u werd terug betaald. Ik heb voldoende mails dat de bestelling niet dringend was. Toch werd deze u netjes terugbetaald. Kopies werden genomen van uw schrijven op dit forum en reeds overgemaakt naar de bevoegde instanties voor laster en eerroof. In de toekomst zal u waarschijnlijk 2 keer nadenken alvorens een zaak eerroof aan te doen want dit kan u meer dan €134 kosten en dit ten onrrechte door u werd aangedaan. Mvg en nog een fijne dag.

honden page profiel AlexandraAlexandra

honden foto van Alexandra

" Beste Daisy Eeken, tot op heden wacht ik nog altijd uw klacht af van de order die u werd terug betaald. Ik heb voldoende mails dat de bestelling niet dringend was. Toch werd deze u netjes terugbetaald. Kopies werden genomen van uw schrijven op dit forum en reeds overgemaakt naar de bevoegde instanties voor laster en eerroof. In de toekomst zal u waarschijnlijk 2 keer nadenken alvorens een zaak eerroof aan te doen want dit kan u meer dan €134 kosten en dit ten onrrechte door u werd aangedaan. Mvg en nog een fijne dag. "

 Volgensmij is dit harstikke legaal en mag zij gewoon haar koopervaring op internet zetten?

Naast dat ze neerzet dat 'hij is een oplichter' zie ik niks wat niet correct is? (Omdat dit niet als mening word geschreven)

Dat de bestelling niet geleverd is is toch gewoon een feit dan?

honden page profiel S&F.S&F.

honden foto van S&F.

Wou net zeggen zijn jullie niet helemaal gestopt?

 

Ik was enorme fan van jullie producten maar het blijkt al praktisch 2 jaar onmogelijk om een matchend tuig en lijn te vinden (roze camo kleuren komen niet overeen) en nu blijkt dat jullie al even helemaal niet meer produceren. 2 jaar.. En dat is niet overdreven. Dus waarom nog zeuren? 

honden page profiel RVSRVS

honden foto van RVS

Ik ga dit volgen

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Het is sowieso niet handig om zulke dingen op een openbaar forum te zetten.

Ik had er nog nooit van gehoord, maar door dit gedoe weet ik al dat ik hier ook nooit iets zal bestellen.

Het topic is hierdoor ook weer omhoog gehaald,  het was een oud topic die allang was weggezakt en niet meer werd gelezen.

Maar nu dus wel weer. 

 

Volgende forumvraag: Mini/ toy shepherd
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^