Nageltje

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

Hallo mijn hondje heeft zijn nageltje tot in het midden gebroken en hij is er steeds aan het likken ik durf het alleen niet te knippen en het is niet zijn nagel aan zijn poot maar op zijn knie weten jullie nog raad

honden page profiel Marijn en OllieMarijn en Ollie

honden foto van Marijn en Ollie

Nagel op zijn knie?

Bedoel je het duimnageltje aan de zijkant van zijn pootje?

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Hallo mijn hondje heeft zijn nageltje tot in het midden gebroken en hij is er steeds aan het likken ik durf het alleen niet te knippen en het is niet zijn nagel aan zijn poot maar op zijn knie weten jullie nog raad "

 het losse stuk zal je er toch af moeten knippen.

Als je dat zelf niet durft even naar de dierenarts

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

volgens mij gaat dat nageltje er mettertijd vanzelf af. Knippen zal erg pijn doen. Misschien even aan de poot binden met verband en afwachten? 

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz

honden foto van Len@ en Jazz

" volgens mij gaat dat nageltje er mettertijd vanzelf af. Knippen zal erg pijn doen. Misschien even aan de poot binden met verband en afwachten?  "

 Het doet een tijdje pijn dan niet meer daarna valt het eraf. Verbandje deed ik ook wel eens. En knippen doet nog meer pijn.

Volgende forumvraag: Blue merle pups?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^