hond heeft het warm

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

en vraagje  mijn hondt slaapt buiten, en het begint al wat warm te worden hij begint ook meer te drinken, moet ik zorge voor een koelere plaats om te slapen voor mijn hond ? of moet ik dat pas tijdens de zomer doen ? ik heb hierover weinig kennis omdat dit mijn eerst hond is dus vraag ik het hier maar ik hoop dat iemand mij kan verder helpen. alvast bedankt mag ik ook weten hoe jullie dit aanpakken ? 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Zorgen dat de hond een goed buitenhok heeft en in de zomer voldoende schaduw. Met te heet weer naar binnen halen. Misschien overdag/ s nachts in de berging/garage doen als het daar koeler is.

 

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

" en vraagje  mijn hondt slaapt buiten, en het begint al wat warm te worden hij begint ook meer te drinken, moet ik zorge voor een koelere plaats om te slapen voor mijn hond ? 

 Bedoel je dat je hond 's nachts buiten slaapt, of dat ie de hele dag buiten in een kennel zit? Het hangt er allemaal vanaf hoe de leefsituatie eruit ziet...

In het geval dat je hond in een buitenkennel leeft: zorg altijd voor beschutting.

In koude maanden wil dat zeggen dat de hond de mogelijkheid moet hebben om tochtvrij, vochtvrij en warm te liggen.

In warme maanden wil dat zeggen dat ie een koele, schaduw- en zuurstofrijke plaats moet hebben.

Als je dat buiten niet kan bieden, laat de hond dan binnen slapen.

 

Volgende forumvraag: Het leven van een loopse teef....
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^