Zindelijk worden

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ingridingrid

Hallo allemaal 

Ik heb even een vraag over Spike. Hij is drie en een halve maand. Nou gaat hij nog steeds elk half uur uit soms zit er een uur tussen en heel soms anderhalf uur. Nou heb ik heel vaak dat als ik hem uitgelaten heb dan is hij net krap een kwartier binnen en dan plast hij zo in huis en niet een keer maar gewoon twee keer. Ik weet niet wat ik moet dien, want als hij buiten is geweest dan heeft hij ook vaak al twee of drie keer geplast.

Hij drinkt niet veel gewoon normaal en krijgt sinds vijf dagen kvv, maar hiervoor was het probleem al. Waar kan het aanliggen?  Het is best frustrerend ik loop al tien keer per dag naar buiten en dan doet hij dit. En de nachten gaat heel goed tien uur uit en door tot half zeven.

Wie weet er raad of advies

honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Nog geen vastigheid op de blaas, de een is eerder zinderlijk dan de andere hond, KVV een goed iets, sneller zinderlijk met vlees, zou toch nog even ieder uur met je hond naar buiten gaan, prijzen, en het niet het hele huis  tot zijn beschikking geven ...hou de hond onder toezicht , zodat je kan zien dat de hond moet...snachts als de hond slaapt wordt er weinig urine geproduceerd, maar als de hond wakker wordt komt het direct op gang..vandaar dat je hond droog is in de nacht, en niet wanhopen hoor, heus je hond wordt zinderlijk, even nog ieder uur uitlaten.......

honden page profiel ingridingrid

Hoe bedoel je met het huis niet tot zo'n beschikking geven? Is het dan slim om hem na het uitlaten weer in de bench te doen? Hij geeft echt helemaal niet aan of hij moet.  Hij word wel onrustig dat wel maar dat is hij ook als hij de hele dag achter me aan loopt.  Vanmiddag was hij aan het kluiven en dat heeft hij anderhalf uur uit gehouden dat vond ik wel erg knap daarna uit en daarna slapen en dan pas weer na anderhalf uur weer uit. Ja en toen ging het fout. En dat is best frustrerend. Maar ik geef niet op hoor het is alleen vermoeiend en eerlijk gezegd een beetje overschat.

honden page profiel annekeanneke 3 doggies

honden foto van anneke

Ik had ook een pup die maar niet zindelijk werd. Elk uur naar buiten en als een dwaas gaan prijzen als ze een plasje had gedaan....dan keek ze me aan.... wat doe je raar haha. Op een gegeven moment ben ik alle plasjes en poesjes op gaan schrijven. Een dagboekje en toch heeft het me enorm geholpen dat er een bepaald patroon ontstond. Dan kon ik zien dat ze in de ochtend minder plaste en kon ik er iets meer tijd tussen laten.... heeft best lang geduurd maar uiteindelijk is ze toch zindelijk geworden. Succes.

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Eerst je pup bij de dierenarts laten nakijken, blaasontsteking kan dit veroorzaken.

Before you get your puppy, ch 4 errorless housetraining.

http://www.dogstardaily.com/free-downloads

 

honden page profiel ingridingrid

Hoe moet ik de urine opvangen dan? Hij zit nog al laag bij de grond dus kan er niks onder houden.

 

honden page profiel WendyWendy 3 doggies

honden foto van Wendy

Ehhh, een plat bakje eronder, lukt dat?

bij de dierenarts kunnen ze ook de blaas aanprikken als die vol genoeg is.

honden page profiel ingridingrid

Ik kan dat wel even ingedachten houden.  Dank je wel wendy 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Hoe moet ik de urine opvangen dan? Hij zit nog al laag bij de grond dus kan er niks onder houden.
  "

 

Een kleine jus sleef eronder. Dat moet lukken.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" Hoe bedoel je met het huis niet tot zo'n beschikking geven? Is het dan slim om hem na het uitlaten weer in de bench te doen? Hij geeft echt helemaal niet aan of hij moet.  Hij word wel onrustig dat wel maar dat is hij ook als hij de hele dag achter me aan loopt.  Vanmiddag was hij aan het kluiven en dat heeft hij anderhalf uur uit gehouden dat vond ik wel erg knap daarna uit en daarna slapen en dan pas weer na anderhalf uur weer uit. Ja en toen ging het fout. En dat is best frustrerend. Maar ik geef niet op hoor het is alleen vermoeiend en eerlijk gezegd een beetje overschat. "

 Neeeee......de ruimte niet zo dat je hond niet zichtbaar is voor je, niet het hele huis geven, anders heb je geen controle over de hond...beslist niet in de bench.......als jij in de woonkamer bent, dan daar je hond, en niet bijvoorbeeld dat ze in de keuken zit en jij haar niet ziet.....

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" Hoe moet ik de urine opvangen dan? Hij zit nog al laag bij de grond dus kan er niks onder houden.
  "

 Heb je een steelpannetje ? Gaat ze zitten direct eronder, doe je aan de achterkant, als je hond plast stopt ze niet...hoppa er onder...wel een goed schoon pannetje.....urine potje bij de apotheek halen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

...hihi, een hij, maar hij plast nog netjes als een teefje....

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Ik gebruik een soeplepel. Maar dan met een lange steel. Handigst is om ook een potje of plastic spuit mee te nemen anders loop je zo te knoeien opnweg naar huis.

honden page profiel ingridingrid

Ja hij plast idd nog als een teefje. Bedankt allemaal voor de adviezen 

honden page profiel Cindy & CoCindy & Co

honden foto van Cindy & Co

" Ja hij plast idd nog als een teefje. Bedankt allemaal voor de adviezen  "

 Wat de plasopvang betreft: wachten tot hij begint te plassen!!! Niet denken: o hij gaat in de houding, bakje eronder. Effe enkele drupjes afwachten! Hier ook een maand geleden voor eerste x plas moeten opvangen en het was een heel gedoe! Haha! Ik was steeds te vroeg met mijn bakje! Uiteindelijk lukt het wel hoor!

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^