rauw hart

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van  Sophietje  **** rip Taat*****

" Heeft ze wel last van haar maag als je het gekookte vlees weg laat? 

Dus alleen de brokken en het supplement? 

 

Of geef je het vlees alleen omdat ze het lekker vindt? 

Dus een volwaardige maaltijd aan brok en dan wat vlees als extraatje? "

 




Het vlees is gewoon als extraatje zie hier boven wat ik geschreven hebt. Brok en gekookt vleesgaat goed samen

honden foto van  Sophietje  **** rip Taat*****

zie vorige bladzijde mijn reactie onder in

honden page profiel meikemeike 3 doggies

honden foto van meike

Ik vind dit heel interessant om te lezen. Begonnen de problemen op Renske Vers, of op Renske brokken? Het begon met gal spuwen schrijf je, maar wat voor klachten kwamen daar daarna bij?

Het zou goed kunnen dat de problemen verdwenen zijn op deze nieuwe brok (welke?), je kunt Puur Maag eens proberen weg te laten. Het is een prima supplement hoor, sowieso, maar misschien niet eens meer nodig.

Gekookt vlees erbij is heel gezond, dat zou ik wel blijven doen. Maar let er wel op dat je niet teveel geeft, want dan raakt de calcium-fosfor-verhouding uit balans. Tenzij er veel calcium en niet zoveel fosfor in de brok zit.

En je oorspronkelijke vraag, hoe zit dat nou met rauw hart? In rauw hart zitten meer voedingsstoffen dan in gekookt hart, zoals taurine en meer thiamine, maar gekookt is het ook heel gezond. Als rauw niet gaat, dan is gekookt geven dus prima.

honden foto van  Sophietje  **** rip Taat*****

ze heeft een jaar bijna Renske vers gegeten Maar in dat jaar heeft ze ook best veel keren gal gespuugd. Het is natuurlijk nooit zeker mieke of het daar van kwam . Maar nu met brokken en gekookt vlees en een keer per dag puur maag gaat ze geweldig.

Ze heeft ook twee keer giarda gehad maar dat staat hier buiten denk ik.
Ik ga de puur maag nog niet weg laten ik ben nu aan komende donderdag 8 weken bezig. En dan moet je een stop week in lassen. En dan geef je nog 1 schepje over haar eten als onderhoud .Nu kreeg ze twee keer daags twee schepjes.

honden foto van  Sophietje  **** rip Taat*****

Oh ja nu jou antwoord. Nee rauw vlees wild ze niet eten. Weet je wat ze eigenlijk het lekkerst vind een snee bruin brood het is een herplaatser die uit het asiel Utrecht kwam. Maar oorspronkelijk uit Hongerije kwam.
En was tien maanden maar niks gewend

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + 3 doggies

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Ik ken honden genoeg, die in de morgen wel eens gal spuwen. Luca deed dat soms en Romeo ook wel eens. Sinds Romeo 2 keer per dag zijn vers krijgt, in de morgen en ook in de middag/avond, heb ik het bijna niet meer gezien. 

honden foto van  Sophietje  **** rip Taat*****

Ja die ken ik ook maar er zijn maar weinig honden die snachts om vier uur weg willen om dan gras te willen eten en heel veel gras.
En dat heeft ze nu niet meer gaat echt heel goed drie keer per dag eten laatste maaltijd om tien uur

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Iemand ervaring met Smuldier?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^