Maxy ligt op sterven. Edit: het gaat al beter

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel cia v.d. heijdencia v.d. heijdengoedgekeurde fokker

honden foto van cia v.d. heijden

"  Ik ben het helemaal met je eens Anouk!
Er worden zo alleen maar mensen weggepest, omdat mensen niet op een gepaste manier kritiek kunnen geven aansluitend bij de TS en hun topic. Zoiets kan heel hard overkomen naar een ander op HP, zeker naar een kind.  "

 Ik lees dat er door iedereen wel degelijk advies gegeven wordt!

 

Om nu te zeggen dat hier een kind reageert ben ik het niet mee eens zeker naar aanleiding wat er door haar meerdere keren al gepost is in haar eigen topics.

honden page profiel ----

honden foto van --

"  Ik lees dat er door iedereen wel degelijk advies gegeven wordt!
 
Om nu te zeggen dat hier een kind reageert ben ik het niet mee eens zeker naar aanleiding wat er door haar meerdere keren al gepost is in haar eigen topics. "

 Er wordt zeker advies gegeven, daar heb ik niks op aan te merken. Maar ook een hoop negatieve reacties, die echt gemeen over kunnen komen.

 

Iedereen onder de 18 jaar noem ik een kind. Dus kind/tiener, maakt het uit. Zo reageer je niet als volwassene. Irriteer je je, negeer het dan en ga weg uit het topic, maar ik vind het niet kunnen dat er zo wordt gereageerd op de TS, zeker niet omdat het een minderjarige treft. 

honden page profiel gabbergabber

honden foto van gabber

Hoe gaat het nu met je hond?

honden page profiel DagmarDagmar

Wat je al veel geadviseerd is door anderen, ga naar de dierenarts met het hondje. Als het beestje hartproblemen heeft en last van vocht dan kan de DA het diertje heel goed helpen door een injectie te geven om het vocht af te drijven.

Inslapen doet de dierenarts niet zomaar en ook niet zonder toestemming. Ik heb zelf een ratje gehad met hartproblemen waarmee ik nog met spoed op zaterdagavond naar de dierenarts ben geweest, en die kreeg dus een vochtafdrijvende injectie die weer voor een poos verlichting gaf. In zo'n geval niet afwachten, dat is echt zielig voor het dier. Tevens kan het natuurlijk zo zijn dat wachten het alleen maar erger maakt.

Niet zelf al allemaal scenario's bedenken, maar juist handelen en de dierenarts je laten adviseren. Alleen al even bellen voor advies kan ook hè?

 

 

pagina 3 van 3 12 3
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^