seizoenen topic....... Lente !

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

" Vandaag na het wel even Moh snel een plas laten doen, vervolgens Moh een kluifje en ik een handje chips en wat chocolade
Daarna kakte ik ongelofelijk in een begon het ook nog te miezeren/regenen. 
Ik keek naar Moh en ze keek verwachtingsvol terug... 
Oké oké en ik hijs mezelf van de bank de auto in en we hebben heerlijk rondje wijthmenerplas gelopen. 
Nog even, vanaf 1 April mogen weer daar niet meer komen...
 

 
En Wiskey (het hondje op het filmpje in oude topic) die komt hoogstwaarschijnlijk bij mijn zusje wonen. 6 april komen ze met het hondje op huisbezoek en als dat goed zit dan blijft Wiskey en vanaf dan heet ze Pepper.
 
Ik denk echt dat Moh en Pepper erg veel plezier aan elkaar gaan beleven... "

 

 

Wat geweldig voor Wiskey dat hij straks een gouden mand krijgt. Omringt door veel liefde.

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Beterschap voor Bamse, Willemijn!

 

Hoop dat ze zich snel beter voelt!

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Ciska, wat leuk voor he zusje en ook voor jou, straks vriendjes.......Bams ? Ongelooflijk, al een uur na de pillen, antibiotica in een hoge dosering, knapte ze op, gelukkig.........gisterenavond negen uur nog een dosis voor het slapen tot half vijf, ben ik met haar naar beneden gegaan, geplast...pillen gegeven en wat te eten, en geen hond meer die pijn heeft.......ze slaapt door de pillen, jee wel heerlijk  Bams is geen slaper, hahahaha.........en wat is ze ongelooflijk snel opgeknapt, wel de kuur afmaken, die is voor vijf dagen en daarna blijf ik even een natuurlijk iets geven wat mag bij antibiotica, veenbessen......de volgende keer als ze loops wordt start ik daar gelijk mee, dit is nu de tweede keer dat ze tijdens loopsheid dit heeft gekregen, 2013 ook al bij de loopsheid, stond in de computer.......

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

23 mrt. 2016, 06:15 uur - Vandaag en morgen is er veel bewolking en valt soms een beetje (mot)regen. Meer regen staat voor vrijdag op de planning. Op zaterdag loopt de temperatuur na een frisse start vlot op. Het is overwegend droog en ook de zon is te zien. Zondag kan weer flink wat regen vallen..........

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Arme Bamse, beterschap!
Willemijn dit weet jij wel toch, wat kun je tegen vlooien en teken doen? een bepaald azijn gebruiken toch, en dan insmeren op de ?
En waar was karnemelk nou goed voor? Ook zoiets toch?  "

 Wil je de informatie voor je hond Ilse ? Azijn water en teatree, je hebt een klein hondje dus ongeveer tien druppels teatree en twee doppen azijn en twee doppen water, schudden en met een washandje over de vacht, Weert vlooien en teken, karnemelk daar houden vlooien niet van de huid gaat er naar ruiken, zelf ruik je het niet hoor. Maar voor vlooien is het niet erg lekker.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Oh arme Bamse, beterschap voor haar!
Ze zal het niet leuk vinden dat ze op rantsoen moet, maar wel beter voor haar als de overtollige kilo's er af gaan. 
 
Ik heb vanmiddag na het werk nog met m'n vriendin met de honden bijna 2 uur in het bos gewandeld.
Ik was zo dom om Black z'n favoriete bal mee te nemen.
De 2 honden waren helemaal niet meer gezellig aan het wandelen en spelen, allebei helemaal gefixeerd op de bal.
Dus die bal heb ik uiteindelijk maar zelf bij me gehouden in m'n jaszak.
Die bal kan ik dus alleen maar meenemen als ik met Black alleen ben. "

 Dat heb je goed aangepakt, twee honden met een bal kan frustratie opleveren , weg bal, lekker met elkaar laten spelen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Oeps... Liepen langs een huis waar paastakken voor een euro lagen probeerde Gijs er een mee te slapen!!! "

 Hihi, verleden jaar liep Bams met de paasvakantie te sjouwen, wist ik veel, zie ik een prijskaartje er aan, direct terug gebracht met veel hilariteit, ze hadden haar en mij gezien, whaaaaaa, nee heb niet betaald....moeten ze ze zo niet neerleggen dat ik niet dacht dat het voor de verkoop was, hahaha 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Ruby, hopen dat het nu eindelijk duidelijk wordt wat er aan de hand is.

honden page profiel Nadine Nadine 3 doggies

honden foto van Nadine

"  Klopt, ben al vanaf begin februari aan het knoeien volgens mij. Wat mij betreft mag er wel eens verbetering optreden haha. "

 

hopelijk rap Beterschap ruby

honden page profiel Nadine Nadine 3 doggies

honden foto van Nadine

Hoe gaat het met bamse willemyn

honden foto van Ilse met haar schatjes: Binny & Stoetel

"  Wil je de informatie voor je hond Ilse ? Azijn water en teatree, je hebt een klein hondje dus ongeveer tien druppels teatree en twee doppen azijn en twee doppen water, schudden en met een washandje over de vacht, Weert vlooien en teken, karnemelk daar houden vlooien niet van de huid gaat er naar ruiken, zelf ruik je het niet hoor. Maar voor vlooien is het niet erg lekker. "

 Ja voor Bin en thanks. 

honden page profiel De relteckelbende.De relteckelbende. 3 doggies

honden foto van De relteckelbende.

zo net alle pagina,s gelezen.hier nog steeds verdriet om Whoopy. kom zelden bonte hondjes tegen die op haar lijken , nu al 4hondjes gezien sprekend Whoopy ze mocht de lente waar ze zo dol op was niet meer meemaken , wat zijn hondjes er toch makkelijk in ze gaan gewoon hun gang weer bij Ria net of er niets aan de hand is. zit nu te genieten van het zwanenpaar dat aan het nestelen is we hebben dit najaar een berg gesneden riet bewaard en daar maken ze nu dankbaar gebruik van ook de voerplaats word weer druk bezocht zelfs al jonge mussen hier in de enorme conifeer. hij blijft weer een paar maanden staan van wege het nestelen maar dit najaar gaat hij er gegarandeerd uit. hij word met palen en touwen gestut , wat als hij om waaid. nee hou van de natuur maar moet wel veilg zijn . Hein.

honden page profiel Nadine Nadine 3 doggies

honden foto van Nadine

Sterkte verder voor Whoopiy ik nog veel voor myn lieve queenie maar dat hebben we allemaal denk ik er zyn dagen beter maar soms ook wat slechter nu de lente er is kunnen we terug wandelen

honden page profiel Ruud, Izzy, Juno (en Nina †)Ruud, Izzy, Juno (en Nina †) 3 doggies

honden foto van Ruud, Izzy, Juno (en Nina †)

" Bams een fikse blaasontsteking .....vannacht op gezeten, niet ziek maar..........best zielig, nu is ze rustig, ze heeft direct pillen gehad, komt meer voor bij een loopsheid....logisch. "

 beterschap voor Bamse!!

honden page profiel RoxyRoxy 3 doggies

Vanochtend naar onze oude woonplaats geweest. Roxy werd blij toen ze het losloopveld zag en heef t daar heerlijk uitgeraasd.
Vlak voor de regen terug.
Beterschap voor bamse!

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Vanmorgen bij miezer de deur uitgestapt maar dat hield al snel op. Naar de dijk gelopen en de eerste mogelijkheid er weer af door het dorp terug naar huis. Zo'n half uur gewandeld.

 

Tussen de middag zag het heel erg dreigend. Donker grijze wolken, wind. Ook die wandeling droog gehouden.

Het zet niet door. Nog steeds droog nu. Heel af en toe komt de zon er sterk even doorheen maar verdwijnt dat ook weer snel.

Straks nog even met Chica eruit en dan heb ik weer een avonddienst.

honden page profiel Jen & Daya †Jen & Daya † 3 doggies

honden foto van Jen & Daya †

Wat fijn dat het al beter gaat met Bamse, Willemijn

 

Wij gaan deze middag weer ergens heen, alleen weet ik nog niet waarheen.. 

Neem mijn camera maar weer eens mee straks. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Nadine super, pillen werken goed.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" zo net alle pagina,s gelezen.hier nog steeds verdriet om Whoopy. kom zelden bonte hondjes tegen die op haar lijken , nu al 4hondjes gezien sprekend Whoopy ze mocht de lente waar ze zo dol op was niet meer meemaken , wat zijn hondjes er toch makkelijk in ze gaan gewoon hun gang weer bij Ria net of er niets aan de hand is. zit nu te genieten van het zwanenpaar dat aan het nestelen is we hebben dit najaar een berg gesneden riet bewaard en daar maken ze nu dankbaar gebruik van ook de voerplaats word weer druk bezocht zelfs al jonge mussen hier in de enorme conifeer. hij blijft weer een paar maanden staan van wege het nestelen maar dit najaar gaat hij er gegarandeerd uit. hij word met palen en touwen gestut , wat als hij om waaid. nee hou van de natuur maar moet wel veilg zijn . Hein. "

 Ach Hein toch, zo verdrietig, neem de tijd om te rouwen, dat gaat niet zomaar weg, zeker als je zelf wat ouder bent is het hechten aan een hond veel meer dan dat je jonger bent, net zo erg geen misverstand, maar als je jonger bent ben je wat flexibeler , ouder is het verwerken zo moeilijk......

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Het weer verloopt wisselvallig tijdens Pasen. Weerbureau Meteogroup verwacht op beide paasdagen regen, maar ook wat zon en temperaturen rond 11 of 12 graden. Het wisselvallige weer start volgens Meteogroup op Goede Vrijdag met in de nacht en ochtend flink wat regen. Vrijdagmiddag wordt het vanuit het westen droog en komt de zon te voorschijn. Het wordt dan 10 graden. Zaterdag wordt met een aantrekkende, naar zuid draaiende wind zachte lucht aangevoerd en wordt het 5 graden warmer. Waarschijnlijk blijft het tot de avond droog, maar is er wel vrij veel bewolking aanwezig. In de nacht van zaterdag op zondag gaat het regenen. Tijdens het paaseieren zoeken op zondagochtend regent het. 's Middags wordt het vanuit het westen droog en breekt de zon door. Het wordt 11 graden. De tweede paasdag verloopt winderig. De dag start waarschijnlijk droog met een beetje zon. In de loop van de dag gaat het vanuit het zuidwesten weer regenen.

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Roxy heeft zich ook lekker uitgeraasd. Heerlijk

 

Vanochtend lekker een uur gewandeld.

 

Net bij een goede kennis op kittenbezoek geweest. Die fokt heilige birmanen. Ik riep altijd tegen haar wanneer mijn kat er niet meer is dan neem ik er bij jou 1. Die zijn zo lief en geweldig gesocialiseerd maar niet wetend dat die tijd snel zou komen. Dus ze vroeg vorig jaar al of ik op de lijst wilde voor dit nest. Maar toen was het nog te vroeg voor mijn. Mijn Simba was nog maar een paar maanden overleden. Maar ooit komt er wel weer 1.

wat een lieve kittens. Het ging meteen weer kriebelen. Maar nu nog niet.

 

Zometeen weer lekker wandelen

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

"  beterschap voor Bamse!! "

 Gaat goed met Bams, de pillen doen hun werk, en we zijn bezig om de vijf kilo eraf te krijgen, rollator mee en wie loopt er om het hardst ? .....daarnet ook een ronde gemaakt maar zonder rollator, dat was even afzien......en d'r eten wat verminderen.....drie weken en ze heeft weer een goed lijntje 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Roy heeft zich ook lekker uitgeraasd. Heerlijk
 
Vanochtend lekker een uur gewandeld.
 
Net bij een goede kennis op kittenbezoek geweest. Die fokt heilige birmanen. Ik riep altijd tegen haar wanneer mijn kat er niet meer is dan neem ik er bij jou 1. Die zijn zo lief en geweldig gesocialiseerd maar niet wetend dat die tijd snel zou komen. Dus ze vroeg vorig jaar al of ik op de lijst wilde voor dit nest. Maar toen was het nog te vroeg voor mijn. Mijn Simba was nog maar een paar maanden overleden. Maar ooit komt er wel weer 1.
wat een lieve kittens. Het ging meteen weer kriebelen. Maar nu nog niet.

 
Zometeen weer lekker wandelen "

 Wat zijn ze moooooooi. ! 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Wat fijn dat het al beter gaat met Bamse, Willemijn. 
 
Wij gaan deze middag weer ergens heen, alleen weet ik nog niet waarheen.. 
Neem mijn camera maar weer eens mee straks.  "

 Dank je jen, en ik ben benieuwd weer naar je mooie fotoos.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Vanmorgen bij miezer de deur uitgestapt maar dat hield al snel op. Naar de dijk gelopen en de eerste mogelijkheid er weer af door het dorp terug naar huis. Zo'n half uur gewandeld.
 
Tussen de middag zag het heel erg dreigend. Donker grijze wolken, wind. Ook die wandeling droog gehouden.
Het zet niet door. Nog steeds droog nu. Heel af en toe komt de zon er sterk even doorheen maar verdwijnt dat ook weer snel.
Straks nog even met Chica eruit en dan heb ik weer een avonddienst. "

 Werkze voor straks, hier zo het zelfde weer, grijs en opeens een zonnetje, wat miezer en dan weer droog.....

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Roxy heeft zich ook lekker uitgeraasd. Heerlijk
 
Vanochtend lekker een uur gewandeld.
 
Net bij een goede kennis op kittenbezoek geweest. Die fokt heilige birmanen. Ik riep altijd tegen haar wanneer mijn kat er niet meer is dan neem ik er bij jou 1. Die zijn zo lief en geweldig gesocialiseerd maar niet wetend dat die tijd snel zou komen. Dus ze vroeg vorig jaar al of ik op de lijst wilde voor dit nest. Maar toen was het nog te vroeg voor mijn. Mijn Simba was nog maar een paar maanden overleden. Maar ooit komt er wel weer 1.
wat een lieve kittens. Het ging meteen weer kriebelen. Maar nu nog niet.

 
Zometeen weer lekker wandelen "

 

Ah gossie, ik heb niks met katten/poezenbeesten. Maar de foto's zijn wel zoooooo lief!

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

De scan die ik zo zou moeten hebben, ging niet door. Ik kreeg vanmorgen een voicemail daarover, was aan het 'werk' dus kon geen telefoon aannemen. Helaas. Moet nu bellen voor een andere afspraak maar er is niemand aanwezig... 

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Wij zijn bij Gijs zijn vriendinnetje op bezoek geweest 

 

Dol op elkaar 

Zijn nog samen in een stinkkoeienvlaai of wat het ook was gedoken..........

honden page profiel De relteckelbende.De relteckelbende. 3 doggies

honden foto van De relteckelbende.

even het laatste nieuwsaan mijn voeten ligen Lobke Lodewijk kat Vlaai en boven op dit stelletje ligt Herta een ruwharige hollandse herder. te slapen geen stamboom wel geteste ouders , vader is een korthaar en moeder een ruwhaar, komt bij familie vandaan. was een niet gepland nestje de vakantie oppas head niet opgelet en verzwegen dat de teef was gedekt mede om dat er maar een pup was kwamen zij er te laat achter dat de teef baren moest de moeder was s,nachts in woonkamer bevallen ik noem haar Herta een echte naam voor een herder. heerlijk zo,n jong dier . neemt het verdriet om Whooy niet weg maar brengt weer fleur en GEUR in huis wat kan zo,n klein ding stinken als het mis gaat. dus dit word weer vroeg op en laat naar bed, ze geeft meeste tijd aan dat ze er uit moet. en ze heeft veel respect voor Lobke en vind Lodewijk een leuk maatje ze is net zo groot bijna en heeft een heel dikke ruwe vacht en is zilver gestroomd,van kleur de kleur van paps heeft ze van beide iets, Hein.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" even het laatste nieuwsaan mijn voeten ligen Lobke Lodewijk kat Vlaai en boven op dit stelletje ligt Herta een ruwharige hollandse herder. te slapen geen stamboom wel geteste ouders , vader is een korthaar en moeder een ruwhaar, komt bij familie vandaan. was een niet gepland nestje de vakantie oppas head niet opgelet en verzwegen dat de teef was gedekt mede om dat er maar een pup was kwamen zij er te laat achter dat de teef baren moest de moeder was s,nachts in woonkamer bevallen ik noem haar Herta een echte naam voor een herder. heerlijk zo,n jong dier . neemt het verdriet om Whooy niet weg maar brengt weer fleur en GEUR in huis wat kan zo,n klein ding stinken als het mis gaat. dus dit word weer vroeg op en laat naar bed, ze geeft meeste tijd aan dat ze er uit moet. en ze heeft veel respect voor Lobke en vind Lodewijk een leuk maatje ze is net zo groot bijna en heeft een heel dikke ruwe vacht en is zilver gestroomd,van kleur de kleur van paps heeft ze van beide iets, Hein. "

 Zow .. da's niet zo netjes van die oppas. Woont Herta bij jou in huis of bij Ria?

Ik kan me voorstellen dat zo'n beestje een geur achter kan laten. Hopelijk gauw zindelijk, dan kan de geur buiten en heb je alleen de fleur binnen.

 

Fijn dat het ook goed gaat met de relteckels en vlaai!

Volgende forumvraag: maat tuig
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^