Pup vreugde plasjes

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anne-Mieke ten BrinkeAnne-Mieke ten Brinke

" Als ze droog is met een jaar mag je in je handen knijpen, Pekingees is een heel koppig soort hondje. Pas op haar No touche, No yalk No eyecontact toe, dat zal de vreugde plasjes minderen en het zindelijk maken, heel veel geduld hebben en niet gefrustreerd raken, hou voor ogen 1 jaar zij ze eerder zindelijk heb je mazzel.
Net als met kinderen lijkt het soms een wedstrijdje wie als eerste zindelijk is, maar zie ook vaak genoeg kinderen naar school gaan en dan onzindelijk zijn en dan zeggen de ouders 2 jaar later nee ze was helemaal droog met 3,5 jaar. Dus gewoon ontspannen en kalm aan, laat je niet gek maken dat voelen ze aan en raken ze alleen maar meer in de plas modus. "

 Jep. Kaleb is eigenlijk "klok-zindelijk" zoals je dat in de zorg noemt. Zet je hem op tijd buiten dan gaat het goed.
's Ochtends begroet ik hem niet, ik loop langs zijn bench zonder hem aan te kijken, doe het deurtje open, waardoor hij achter mij aanloopt, de schuur in en dan naar buiten. Pas dan kan geef ik hem gerichte aandacht. Als ik dit niet doe, dan plast hij in huis.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Lily - 8,5 week oud
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^